search
'Green Lantern'-serie moet de rampzalig geflopte film doen vergeten
Series / Nieuws

'Green Lantern'-serie moet de rampzalig geflopte film doen vergeten

De 'Green Lantern'-serie van HBO Max gaat het geheel anders aanpakken.

Warner Bros. hoopt dat de Green Lantern-serie die het in de maak heeft, uiteindelijk de rampzalige box office bom met Ryan Reynolds zal doen vergeten. De studio kondigde zes jaar geleden al aan dat er aan een nieuwe film gewerkt werd en dat is ondertussen verworden tot een televisieserie voor streamingdienst HBO Max.

De volgende iteratie van de franchise wordt gemaakt door Geoff Johns, samen met Greg Berlanti en Marc Guggenheim. Zij schrijven de serie voor HBO Max, die naar het schijnt op heel wat manieren anders moet worden dan de film.

Lees ook: 'Green Lantern'-serie van HBO Max wordt heel anders

Ander personage
Volgens The Direct zal er een heel andere hoofdrolspeelster in de serie zitten. Ditmaal geen held die we kennen uit de comics, maar een heel nieuwe heldin. Er zou gezocht worden naar een dame die de rol van Bree Jarta kan spelen.

Lees ook: Grote naam voor 'Green Lantern'-serie!

Jarta zou een zwarte Lantern zijn, met een menselijke vader en buitenaardse moeder. Ze lijkt op een mens, maar is in de ruimte opgevoed door aliens. Later in de serie zal ze ergens moeten samenwerken met Guy Gardner, die wat meer losgeslagen is en lak aan de regels heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen