search
'Grey's Anatomy'-ster doet zeer opmerkelijke uitspraak over toekomst van de serie
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-ster doet zeer opmerkelijke uitspraak over toekomst van de serie

Het einde voor de serie Grey's Anatomy zou zomaar in zicht kunnen zijn...

Komt er nog een extra seizoen na afloop van het zeventiende van Grey's Anatomy? Je zou denken van wel, maar helemaal zeker is dat absoluut niet...

Amerikaanse kijkers kunnen zich alvast opmaken voor het verschijnen van het maar liefst zeventiende seizoen van de serie Grey's Anatomy. In eerste instantie leek er geen vuiltje aan de lucht en zou er sowieso nog een extra vervolg verschijnen. Dat lijkt nu heel wat minder zeker. Actrice Ellen Pompeo heeft zich in Variety namelijk laten ontglippen dat het zeventiende seizoen wellicht het laatste wordt.

"Einde kan gewoon dit jaar zijn"
In het interview stelde Pompeo op een zeker ogenblik het volgende; "We hebben er nog geen idee van wanneer de serie zou kunnen eindigen. Als ik echter eerlijk moet zijn zou dat zomaar nog dit jaar kunnen zijn." Verder sprak ze ook nog even over het verschijnen van het nieuwe seizoen. Deze start op de Amerikaanse televisie op 12 november van dit jaar. Daarover zei Pompeo het volgende:

"Ik ben ongelofelijk opgewonden over dit seizoen. Ik verwacht dat het zeventiende seizoen één van de beste ooit zal zijn. Ik weet dat, dat misschien een beetje geschift klinkt, maar het is wel degelijk echt waar."

Of het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy ook echt het laatste wordt zal nog moeten blijken, maar de kans is dus op z'n minst aanwezig.

Lees ook: 'Grey's Anatomy' seizoen 17 skipte dit bijna
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen