Uitblijven 'Community'-film ligt aan deze persoon

Community zou Six Seasons and a Movie krijgen, maar waar blijft die Movie nou toch?

Jim Pedd, 2 november 2020 09:20

Er wordt al jaren gesproken over een film voor Community. De slogan van de komedieserie van bedenker Dan Harmon werd op een gegeven moment zelfs Six Seasons and a Movie. Die zes seizoenen zijn er al lange tijd, maar die film laat nog lang op zich wachten.
Volgens actrice Gillian Jacobs ligt dat aan Harmon of aan Sony Pictures Television. "Het is zo grappig, want als castleden wordt ons die vraag echt continu gesteld. Ons antwoord is eigenlijk altijd hetzelfde: we willen het heel graag doen. Dus ik denk dat je er goed aan doet om te bellen met Dan Harmon of Sony Pictures Television. Ik denk namelijk dat de cast het heel graag wil."

Lees ook: Gesprekken over 'Community'-film dan toch begonnen!

Grote problemen
We kennen allemaal de problemen die achter de schermen speelden. Harmon had lange tijd ruzie met NBC, waarop hij ontslagen werd. Voor het vijfde seizoen werd hij weer teruggehaald, maar toen werd de boel meteen gecancelled en kwam hij terug voor een zesde seizoen bij Yahoo! dat een eigen videoplatform wilde lanceren.

Lees ook: 'Community'-cast weer bij elkaar! Belangrijke stap richting een film?

De kans bestaat dat Harmon het op dit moment simpelweg te druk heeft voor een film gebaseerd op de franchise. Maar we weten wel dat alle castleden, zelfs de immer drukke Donald Glover, er wel aan willen. Ook willen de Russo-broers de film wel maken. Kortom: het moet kunnen!

Bron: NY Daily

Lees meer over: Community, Dan Harmon, Netflix, NBC, Gillian Jacobs

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws