search
Bijzondere terugkeer oude bekende bij 'The Tonight Show'
Series / Nieuws

Bijzondere terugkeer oude bekende bij 'The Tonight Show'

Na een samenwerking van 11 jaar gaan Fallon en showrunner Jamie Granet-Bederman een nieuwe fase in!

NBC heeft het contract van Jimmy Fallon bij The Tonight Show verlengd, bovendien krijgt de show een nieuwe showrunner. Jamie Granet-Bederman, die al 11 jaar met Jimmy Fallon samenwerkt, neemt het over van Gavin Purcell.

Er is een verandering aan de top van The Tonight Show: Jamie Granet-Bederman, een oude producer van de NBC late night-club, is het nieuwe seizoen showrunner. Ze neemt het over van Gavin Purcell.

Granet-Bederman heeft de voormalige tekstschrijver van The Tonight Show Nedaa Sweiss weer binnengehaald als mede-showrunner. De nieuwe samenwerking betekent ook dat Jimmy Fallon op zijn plek blijft als presentator. Fallon heeft een contractverlenging getekend om zeker tot na 2021 aan te blijven. Hoelang de verlenging is, is onbekend.

Granet-Bederman werkt al 11 jaar met Fallon, sinds NBC's Late Night, en verhuisde met hem naar The Tonight Show toen Fallon presentator werd in 2014.

De komst van Granet-Bederman markeert de derde showrunner-verandering van The Tonight Show in de afgelopen twee jaar.

Alle late-night shows moesten zich aanpassen aan de nieuwe maatregelen. Ze sloten hun studio's in het voorjaar en de presentatoren zenden vanuit huis uit. De afgelopen maanden zijn ze teruggekeerd naar hun studio's, maar zonder publiek. Met deze showrunner gaat The Tonight Show weer een nieuwe fase in.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen