search
Grote naam toegevoegd aan cast nieuwe thriller 'Severance'
Series / Nieuws

Grote naam toegevoegd aan cast nieuwe thriller 'Severance'

Walken speelt voor het eerst in zijn lange carrière een vaste rol in een serie!

Apple's thrillerdrama Severance heeft Oscar-winnaar Christopher Walken aan zijn ensemble toegevoegd. Hij speelt samen met bekende namen als Adam Scott, Patricia Arquette en John Turturro.

Christopher Walken voegt zich bij de reguliere cast voor de thriller, die zich afspeelt in het bedrijf Lumen Industries. Dit bedrijf wil "de balans tussen werk en privé naar een hoger niveau tillen."

Walken speelt voor het eerst in zijn lange carrière een vaste rol in een serie. Hij is Burt, het hoofd optica en design bij het bedrijf. Adam Scott schittert in Severance als Mark, een werknemer met een duister verleden die probeert zichzelf weer op de rails te krijgen. Arquette speelt de baas van Mark en Turturro speelt een oude medewerker van het bedrijf.

De productie van de serie staat gepland voor later deze maand. De cast bevat ook Britt Lower (Man Seeking Woman), Tramell Tillman (Godfather of Harlem), Jen Tullock en Zach Cherry ( Crashing van HBO).

Dan Erickson creëerde de serie en produceert samen met Mark Friedman (Dispatches From Elsewhere van AMC). Bekende namen achter de schermen zijn onder andere Ben Stiller (die ook regisseert), Nicky Weinstock en Jackie Cohn. Arquette en Scott zijn producenten.

Severance is Walken's eerste tv-werk sinds Peter Pan Live in 2014 op NBC en de Britse telefilm Turks & Caicos.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen