Rick Grimes in 'The Walking Dead: World Beyond'?

Rick Grimes in 'The Walking Dead: World Beyond'?

The Walking Dead: World Beyond zou in het nieuwe seizoen een plek hebben voor Rick?

Jim Pedd, 5 november 2020 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead: World Beyond laat langzaamaan meer zien over de Civic Republic Military. Die organisatie nam held Rick Grimes mee, en sindsdien hebben we niets meer over hem gehoord.
We weten dat Rick Grimes uiteindelijk een filmtrilogie krijgt. En nu is er het gerucht dat Rick Grimes te zien is in de seizoensfinale van The Walking Dead: World Beyond. Op IMDb verscheen op de pagina met credits bericht dat acteur Andrew Lincoln te zien zou zijn. Maar klopt dat wel?

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead: World Beyond' niet bepaald geweldig

AMC reageert
AMC reageerde tegenover Insider op het verhaal. Dat blijkt "niet te kloppen". Daarop is ook de pagina van IMDb waar Rick Grimes op te zien is, veranderd. Daar zien we nu niet langer staan dat hij in de serie te zien is. Volgens Insider zou de woordvoerder van AMC "zorgen hebben geuit dat fans teleurgesteld zouden zijn, als ze verwachten Rick te zien in een aflevering, maar hij dan niet verschijnt."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' hint naar nieuwe doomsday

Ga er dus maar niet van uit dat Rick Grimes dit seizoen te zien is. Het volgende seizoen zou dat natuurlijk wel kunnen. De spin-off serie onthult gaandeweg steeds meer nieuwe details over de CRM en past daarmee goed binnen het straatje van de franchise.

Bron: Insider

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, Amazon Prime Video, Rick Grimes, Andrew Lincoln

Populair nieuws