search
Nieuw op Netflix: De eerste Egyptische Netflix-original 'Paranormal'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De eerste Egyptische Netflix-original 'Paranormal'

De eerste Egyptische Netflix-original is te bekijken vanaf donderdag 5 november...

We hebben Halloween nog maar net achter de rug, maar nu kunnen we alweer extra griezelen. Verantwoordelijk voor dit nieuwe griezelavontuur is de gloednieuwe en tevens ook eerste Egyptische Netflix-original Paranormal.

We schrijven het jaar 1969. In dit jaar maakt de sceptische hematoloog Dr. Refaat Ismail allerhande onverklaarbare gebeurtenissen mee. Door deze gebeurtenissen wordt hij buiten zijn wil om een expert op het gebied van paranormale verschijnselen.

Eerste Egyptische original
Paranormal is de eerste Egyptische Netflix-original. De reeks is volledig opgenomen op Egyptische bodem. In de serie wordt volledig Arabisch gesproken. Dit gezegd hebbende is ze uiteraard in meerdere talen beschikbaar. Dit geldt ook voor de ondertiteling. Hierdoor hoeft de Arabische taal geen obstakel te volgen voor kijkers.

De serie Paranormal is gebaseerd op de boekenreeks van de inmiddels overleden Egyptische auteur Ahmed Khaled Tawfik. Wil je graag alvast een voorsmaakje van deze eerste Egyptische Netflix-original? Bekijk dan even de onderstaande trailer. Wil je graag meteen deze serie bingen? Dat is mogelijk vanaf vandaag, donderdag 5 november op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen