search
Nieuw op Netflix: De unieke reality-serie 'Country Ever After'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De unieke reality-serie 'Country Ever After'

Het koppel dat in de serie wordt gevolgd staat er om bekend razend populair te zijn...

Reality-series lijken het tegenwoordig beter te doen dan ooit. Ook de nieuwe serie Country Ever After die vanaf morgen op Netflix te bekijken is kan rekenen op heel wat interesse.

Country Ever After vertelt het verhaal van de leadzanger Coffey Anderson en zijn vrouw Criscilla. Beiden beschikken over een compleet ander perspectief over het leven en moeten daar een bepaalde balans in zien te vinden voor de opvoeding van hun kinderen. Beiden staan er om bekend over een grote sociale aanhang te beschikken. Hun video's worden dan ook door meer dan 50 miljoen mensen bekeken.

Unieke blik op een uniek leven
De populariteit van de video's die door de twee worden gemaakt heeft er voor gezorgd dat al snel het idee ontstond om een reality-serie te maken. Dat idee is dus ondertussen werkelijkheid geworden. Deze serie moet een unieke blik werpen op het leven van de twee populaire artiesten.

Wil je graag een voorsmaakje hebben van deze nieuwe serie? Bekijk dan even de hieronder terug te vinden trailer. Wil je ze liever meteen gaan bekijken? Dat kan vanaf morgen, vrijdag 6 november 2020 op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen