Derde seizoen 'His Dark Materials' wordt vreemd

His Dark Materials gaat op 8 november van start met het tweede seizoen, eindelijk!

Jim Pedd, 7 november 2020 11:13

Het duurt nog maar een paar dagen voordat His Dark Materials weer te zien zal zijn op HBO en BBC One. Dan gaan we van start met het tweede seizoen van de serie. Nu al werkt de crew aan een derde reeks.
Die is echter nog niet officieel besteld. Maar uitvoerend producent en production designer Joel Collins laat wel al weten dat het derde seizoen "zich in een vroeg stadium van ontwikkeling" bevindt.

Lees ook: 'His Dark Materials' seizoen 2: Dit moet je weten

Heel raar
"De wereld van het derde seizoen is echt uitzonderlijk vreemd en gecompliceerd. De complexiteit wordt steeds groter als het aankomt op het verhaal, de visuals en het narratief. Er zit een stel van ons in het diepste geheim aan te werken en dat is heel opwindend en complex. We proberen de puzzel op te lossen, weg van de ogen van het publiek," aldus Collins.

Lees ook: Zeer gave trailer 'His Dark Materials' seizoen 2

Het derde seizoen zou heel anders worden. "Ik weet al hoe de Mulefa en hun wereld er uit moeten zien, en de republiek van Asriel is een buitengewone plek. We gaan natuurlijk ook naar het land van de doden, en wat opwindend is, is om daar ook over na te denken."

Bron: Radio Times

Lees meer over: His Dark Materials, BBC One, HBO, Philip Pullman

Populair nieuws