search
Derde seizoen 'His Dark Materials' wordt vreemd
Series / Nieuws

Derde seizoen 'His Dark Materials' wordt vreemd

His Dark Materials gaat op 8 november van start met het tweede seizoen, eindelijk!

Het duurt nog maar een paar dagen voordat His Dark Materials weer te zien zal zijn op HBO en BBC One. Dan gaan we van start met het tweede seizoen van de serie. Nu al werkt de crew aan een derde reeks.

Die is echter nog niet officieel besteld. Maar uitvoerend producent en production designer Joel Collins laat wel al weten dat het derde seizoen "zich in een vroeg stadium van ontwikkeling" bevindt.

Lees ook: 'His Dark Materials' seizoen 2: Dit moet je weten

Heel raar
"De wereld van het derde seizoen is echt uitzonderlijk vreemd en gecompliceerd. De complexiteit wordt steeds groter als het aankomt op het verhaal, de visuals en het narratief. Er zit een stel van ons in het diepste geheim aan te werken en dat is heel opwindend en complex. We proberen de puzzel op te lossen, weg van de ogen van het publiek," aldus Collins.

Lees ook: Zeer gave trailer 'His Dark Materials' seizoen 2

Het derde seizoen zou heel anders worden. "Ik weet al hoe de Mulefa en hun wereld er uit moeten zien, en de republiek van Asriel is een buitengewone plek. We gaan natuurlijk ook naar het land van de doden, en wat opwindend is, is om daar ook over na te denken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen