3 topseries op Netflix om in één ruk te bingewatchen

3 topseries op Netflix om in één ruk te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Bram de Groot, 6 november 2020 om 20:53

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.
Undercover | Bing nu!
Deze Belgisch-Nederlandse serie van de zender Eén is in Nederland een Netflix Original Series en met rollen voor Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers en Elise Schaap zien we hoe undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en zich voordoen als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Het tweede seizoen is aankomende zondag afgerond.


Bloodline | Bing nu!
Deze Netflix Original Series hield het drie seizoenen vol en kakte iets in na een opvallend sterk eerste seizoen. In die serie zien we hoe de loyaliteit van z'n broers en zussen op de proef gesteld, als een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen. Met sterke rollen van Kyle Chandler en Ben Mendelsohn.


The Queen's Gambit | Bing nu!
De topserie van dit moment! De miniserie van Scott Frank en Allan Scott volgt het leven van Beth Harmon van haar achtste tot 22ste levensjaar als we zien hoe ze uitgroeit tot 's werelds grootste schaakspeler. Met Anya Taylor-Joy in de hoofdrol een van de beste series in jaren.


Lees meer over: Bloodline, Undercover, The Queens Gambit

Populair nieuws