search
Hele rits nieuwe series op Netflix deze week
Series / Streaming-diensten

Hele rits nieuwe series op Netflix deze week

Check hier het volledige nieuwe aanbod van streamingdienst Netflix afgelopen week!

Netflix komt weer met een hele rits nieuwe series deze week. We zetten al het nieuws voor je op een rij!

Laten we beginnen met de nieuwe afleveringen:
Star Trek: Discovery S03E04: Michael brengt Adira naar de thuiswereld van de Trill. Saru en Hugh kijken naar de mentale gezondheid van de crew van de Discovery.
La Valla S01E09: Een familie vecht om te overleven in het dystopische toekomstige Madrid.
Undercover (S02E10): Bob wordt door Kim gevraagd te helpen bij de strijd tegen illegale wapenhandel.

En dan nieuwe seizoenen!

Animatie
The Garfield Show (1 seizoen): Onze favoriete lasagne etende stripverhaalkat krijgt zijn eigen serie! Jon en Odie treiteren is nog leuker op tv.

Documentaire
Carmel: Quién mató a Marí­a Marta? (1 seizoen): Een vrouw wordt dood aangetroffen in bad. Vlakbij ligt een plas bloed. Haar man denkt dat ze een ongeluk heeft gehad, maar uit een autopsie blijkt iets anders.

Drama
Eigen Kweek (4 seizoenen): Als de aardappelen geen uitkomst meer bieden wordt het misschien tijd om een marihuana-akkertje aan te leggen. Dat doet een boerengezin dan ook.
M'entends-tu? (2 seizoenen): Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met het leven.

Horror
Paranormal (1 seizoen): Nadat een sceptische hematoloog allerlei onverklaarbare gebeurtenissen heeft meegemaakt, wordt hij ongewild een expert op het gebied van het paranormale.

Kinderen
Kid-E Cats (1 seizoen): Cookie, Pudding en hun zusje Snoepje zijn dol op lekkernijen.
LEGO City: Adventures (1 seizoen): In een snelgroeiend stadje vol plezier, vriendschap en kattenkwaad werken eigenwijze agenten aan allerlei missies.
Ninjago (2 seizoenen): Om het land van Ninjago te beschermen, moeten Kai, Jay, Cole en Zane zich meester maken van hun elementaire krachten en Spinjitzu-wapens.

Komedie
Karlek & Anarki (1 seizoen): Een getrouwde consulente en een jonge IT'er beginnen een flirterig spel dat de maatschappelijke normen tart.

Romantiek
Record of Youth (1 seizoen): Twee acteurs en een visagiste banen zich ieder hun eigen weg door een wereld waarin hun afkomst belangrijker is dan hun talent.

Thriller
Deadly Class (1 seizoen): In de jaren 80 wordt in San Francisco een dakloze tiener aangenomen op een legendarische privéschool.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen