Opnames 'The Mandalorian' S3 beginnen héél snel

Opnames 'The Mandalorian' S3 beginnen héél snel

Het tweede seizoen is nog maar net bezig, of Disney heeft zijn zinnen al gezet op nieuwe afleveringen!

Zilko Tarici, 6 november 2020 18:59

Vorige week begon het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+, maar de producenten werken nu al hard aan nieuwe afleveringen. Deadline meldt namelijk dat Lucasfilm misschien al volgende week begint met de opnames, maar dit zou ook verschoven kunnen worden naar eind november/begin december. Hoe dan ook kunnen de fans er zeker van zijn dat het derde seizoen er volgend jaar komt.
Lees ook: Wie was dat nou in 'The Mandalorian'?

Dit verslag van Deadline sluit aan bij de opmerkingen die bedenker en showrunner Jon Favreau vorige maand maakte. Favreau vertelde Variety dat The Mandalorian op schema ligt en dat de opnames voor het einde van het jaar zouden moeten worden hervat. Favreau zou daarnaast al ruim voordat Lucasfilm het groene licht gaf hebben gewerkt aan de scenario's.

Wat staat ons te wachten?
Deadline weet daarnaast te melden dat ze er via Production Weekly achter zijn gekomen dat het derde seizoen van The Mandalorian onder de werktitel Buccaneer zal worden gefilmd, wat onder hardcore fans tot de nodige speculatie zal leiden. Qua casting geeft Deadline aan dat Sophie Thatcher een nog onbekende rol heeft in het nieuwe seizoen.

Lees ook: 'The Mandalorian' scoort ijzersterk debuut

Bron: Deadline

Lees meer over: The Mandalorian, Jon Favreau, Disney, Lucasfilm, Pedro Pascal, Boba Fett, Carl Weathers, Rosario Dawson

Populair nieuws