search
Je gaat Baby Yoda haten na deze aflevering van 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Je gaat Baby Yoda haten na deze aflevering van 'The Mandalorian'

The Mandalorian laat zien dat The Child - nog altijd zonder naam - een wel heel gemene kant heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de hoogtepunten van The Mandalorian is zonder twijfel Baby Yoda. Maar of je hem na de meest recente aflevering van het tweede seizoen nog leuk vindt, is zeer de vraag.

Baby Yoda was de grootste verrassing van Star Wars-serie The Mandalorian. Hij kon in de ogen van het grote publiek zowat niets mis doen. Maar in de nieuwste aflevering, blijkt Baby Yoda ook minder leuke kanten te hebben.

Lees ook: 'The Mandalorian'-geruchten kloppen niet?

Altijd hongerig
Din Djarin accepteert de opdracht van een moeder en haar nog ongeboren kinderen, om hen naar de maan van Trask te brengen. Het is een belangrijke missie, want het is voor Frog Lady de laatste kans om kinderen te krijgen en te voorkomen dat haar familielijn uitsterft.

Lees ook: Opnames 'The Mandalorian' S3 beginnen héél snel

Om hen te redden, moeten ze naar die maan, waar ze op kunnen groeien. Maar wat Baby Yoda doet is gruwelijk. Hij eet meteen een van de eitjes, alsof het snoep is. Waarop Mando heel duidelijk maakt dat hij de eitjes echt niet mag eten. Maar naarmate de aflevering vordert, weet Baby Yoda er nog eens twee op te eten.

The Child is natuurlijk te jong om precies te weten wat hij wel of niet mag. Maar na het eerste incident, kijkt hij bewust om zich heen om te zien of niemand kijkt. Hij is ook slim genoeg om te beseffen dat Frog Lady weg is en Mando daarvoor te waarschuwen. Baby Yoda wist dus heel goed wat hij niet mocht doen.

Lees ook: Wie was dat nou in 'The Mandalorian'?

Het is dus een behoorlijk gruwelijk moment voor dit kind, dat sowieso al een beetje een duistere kant bleek te hebben. In het eerste seizoen liet hij Cara Dune bijvoorbeeld stikken toen ze aan het armworstelen was met Din. Kortom: hij is niet echt het liefste kindje op de werelden van Star Wars...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen