'The Walking Dead: World Beyond' ontrafelt mysterie 'The Walking Dead'!

The Walking Dead: World Beyond ontrafelt mysterie

The Walking Dead: World Beyond onthult eindelijk wat de A en B-subjecten zijn!

Jim Pedd, 9 november 2020 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De vierde aflevering van The Walking Dead: World Beyond onthulde weer nieuwe details over de plannen van de Civic Republic. We wisten al dat zij overlevenden indelen in twee groepen: A en B. Rick Grimes valt bijvoorbeeld in groep B.
Maar we wisten tot nu toe niet wat die groepen precies inhouden. Op dit moment weten we in de serie dat de CRM geen vriendelijke organisatie is. Ze hebben de vader van hoofdpersonen Hope en Iris meegenomen, en laten hem naar het schijnt onderzoek doen naar het zombievirus. Een moment na de aftiteling laat zien wat er aan de hand is.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead: World Beyond' niet bepaald geweldig

A en B-subjecten
De aflevering laat namelijk zien dat de Civic Republic de zombies bestudeert. We zien testsubject TS.A.4.0.2, ofwel Dr. Samuel Abbot uit Portland die recent weer tot leven is gekomen en nu fysieke stimuli krijgt waar hij niet op reageert. Straks zal hij, blijkt uit de clip, te maken krijgen met verschillende klimaattests.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' onthult meer over de mysterieuze CRM

Het aantal zombies dat je kan zien, wijst erop dat de CRM heel veel investeert in het onderzoek. De camera focust zich ook een aantal keren op vier wetenschappers, waaronder Leo Bennet. Tegelijk laat de vrouw die het onderzoek doet, een nieuwe zombie binnenkomen die A.4.0.3 heet. Is dat dan een andere wetenschapper uit de groep?

Hoe dan ook, weten we nu dat TS staat voor 'test subject'. A is het groepje waar de persoon toe behoort, 4 de groep en 0.2 het nummer in de groep. Een nummer B zou zomaar eens iemand kunnen zijn die ander nut heeft, zoals Rick Grimes.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC, CRM

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws