search

Ons nieuws van zondag 8 november 2020

Je gaat Baby Yoda haten na deze aflevering van 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Je gaat Baby Yoda haten na deze aflevering van 'The Mandalorian'

The Mandalorian laat zien dat The Child - nog altijd zonder naam - een wel heel gemene kant heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de hoogtepunten van The Mandalorian is zonder twijfel Baby Yoda. Maar of je hem na de meest recente aflevering van het tweede seizoen nog leuk vindt, is zeer de vraag.

Baby Yoda was de grootste verrassing van Star Wars-serie The Mandalorian. Hij kon in de ogen van het grote publiek zowat niets mis doen. Maar in de nieuwste aflevering, blijkt Baby Yoda ook minder leuke kanten te hebben.

Lees ook: 'The Mandalorian'-geruchten kloppen niet?

Altijd hongerig
Din Djarin accepteert de opdracht van een moeder en haar nog ongeboren kinderen, om hen naar de maan van Trask te brengen. Het is een belangrijke missie, want het is voor Frog Lady de laatste kans om kinderen te krijgen en te voorkomen dat haar familielijn uitsterft.

Lees ook: Opnames 'The Mandalorian' S3 beginnen héél snel

Om hen te redden, moeten ze naar die maan, waar ze op kunnen groeien. Maar wat Baby Yoda doet is gruwelijk. Hij eet meteen een van de eitjes, alsof het snoep is. Waarop Mando heel duidelijk maakt dat hij de eitjes echt niet mag eten. Maar naarmate de aflevering vordert, weet Baby Yoda er nog eens twee op te eten.

The Child is natuurlijk te jong om precies te weten wat hij wel of niet mag. Maar na het eerste incident, kijkt hij bewust om zich heen om te zien of niemand kijkt. Hij is ook slim genoeg om te beseffen dat Frog Lady weg is en Mando daarvoor te waarschuwen. Baby Yoda wist dus heel goed wat hij niet mocht doen.

Lees ook: Wie was dat nou in 'The Mandalorian'?

Het is dus een behoorlijk gruwelijk moment voor dit kind, dat sowieso al een beetje een duistere kant bleek te hebben. In het eerste seizoen liet hij Cara Dune bijvoorbeeld stikken toen ze aan het armworstelen was met Din. Kortom: hij is niet echt het liefste kindje op de werelden van Star Wars...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dikke domper voor Netflix-serie 'The Witcher'
Series / Nieuws

Dikke domper voor Netflix-serie 'The Witcher'

Seizoen twee van The Witcher komt eraan, maar nog niet zo snel als we zouden willen.

Een paar dagen geleden was er nog goed en slecht nieuws voor de cast en crew van The Witcher en nu is er dan opnieuw een dikke domper.

Na het stopzetten van de opnames op locatie door nieuwe coronamaatregelen in de UK, kunnen nu ook de studio-opnames niet doorgaan. En ook dit komt door corona.

Er zijn namelijk meerdere coronagevallen onder de cast & crew en dat zorgt voor nog meer oponthoud. Eerder lagen de opnames al maanden stil en nu staan de camera's ook uit in Arborfield Studios in West Londen.

Wanneer weer verder?
Wanneer de opnames weer verder kunnen is niet duidelijk. Eerst zullen er flink wat coronatesten moeten plaatsvinden om andere gevallen uit te sluiten. Recent startte Netflix met de promotie voor het tweede seizoen. In een video werd er gehint naar nieuwe monsters in het tweede seizoen.

Lees ook: Monsters uit seizoen 2 van 'The Witcher' officieel onthuld
Lees ook: Goed én slecht nieuws voor Netflix-serie 'The Witcher'

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stephen Amell kwaad om wijzigen 'Arrowverse' titel
Series / Nieuws

Stephen Amell kwaad om wijzigen 'Arrowverse' titel

Recent veranderde de titel Arrowverse in het The CWVerse. Niet iedereen is daar blij mee.

In september verscheen van The CW Network een trailer voor de aankomende series in het Arrowverse, de overkoepelende titel voor series als Arrow, The Flash en Supergirl. Veel fans waren niet te spreken over de naamswijziging.

Ook acteur Stephen Amell blijkt de naamswijziging vreemd te vinden en is net als de fans kwaad dat dit is doorgevoerd. Dit is was Amell zei tijdens de podcast Inside of You Podcast van Michael Rosenbaum:

"Ze proberen het The CWverse te noemen. Dat maakte me f**king kwaad. Eerlijk gezegd denk ik dat het bij een marketingafdeling vandaan komt. Ze kwamen met content terwijl ze die niet hadden. Ik zag het voor de eerste keer [met die naam] tijdens de 'B-side' van Comic-Con, waar alle shows nieuw beeldmateriaal zouden laten zien. Dat was er echter niet vanwege COVID-19]."

Gewoon Arrowverse
"Het kan me niet schelen dat ze het niet langer Arrowverse noemen, maar je hoeft geen nieuwe naam te verzinnen. Ik weet het niet. F***!" rondde Amell af.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meest schokkende scène uit 'The Walking Dead' voor Lauren Cohan
Series / Nieuws

Meest schokkende scène uit 'The Walking Dead' voor Lauren Cohan

Volgens Lauren Cohan is dit voor haar de emotioneelste scène uit The Walking Dead.

Actrice Lauren Cohan was van seizoen twee tot en met seizoen negen te zien in The Walking Dead. Ze keerde recent terug en in seizoen elf zal ze weer volop van de partij zijn. In gesprek met FOX TV UK keek ze terug op haar aandeel in de show.

Het blijkt dat de scène waarin Glenn (Steven Yeun) doodging, de man van haar personage Maggie, het "moeilijkste wat ze ooit heeft gedaan als acteur" is. Het was Negan (Jeffrey Dean Morgan) die Glenn doodsloeg met zijn honkbalknuppel.

"Hoe moeilijk het ook is om een scène te kiezen als de moeilijkste of meest emotionele voor Maggie in The Walking Dead... Ik zou zeggen dat het zou zijn wanneer Glenn werd vermoord door Negan," zei Cohan tijdens een interview met FOX TV UK.

Lees ook: Cool! 'The Walking Dead' in 147 seconden

"Op elk niveau was het 't moeilijkste wat ik denk dat ik ooit heb gedaan als acteur," vervolgde Cohan. Hieronder de clip uit de aflevering "The Day Will Come When You Won't Be", de eerste episode van seizoen zeven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 topseries op Disney+ vol superkrachten
Series / Featured

3 topseries op Disney+ vol superkrachten

Dol op Marvel? Op Disney+ genoeg series over de helden uit de comics.

Op Disney+ vind je heel wat Marvel films en series. Hieronder drie opvallende live action Marvel-series om gelijk te kijken als je dol op superkrachten bent.

Agents of S.H.I.E.L.D. | Bing nu! | 6 seizoenen
Deze serie begint waar The Avengers stopt. Nu het bestaan van superhelden en aliens algemeen bekend is, probeert de wereld om te gaan met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson komt weer in actie en heeft het nu gemunt op de mysterieuze groep The Rising Tide. Om deze onzichtbare, onbekende vijand op te sporen, heeft hij een kleine gespecialiseerde groep agenten van het wereldwijde vredeshandhaving bureau S.H.I.E.L.D. verzameld. Het team heeft een missie: nieuwe, vreemde en onbekende zaken over heel de wereld onderzoeken en het gewone beschermen tegen het ongewone.



Agent Carter | Bing nu! | 2 seizoenen
Het is 1946. Met de vrede wordt de rol van Agent Carter gemarginaliseerd als de mannen terugkeren uit het buitenland. Peggy werkt voor de geheime SSR in een administratieve baan, maar ze zou het liever in het veld tegen de slechteriken opnemen. Ze probeert het als alleenstaande vrouw te redden nadat ze de liefde van haar leven, Captain America, heeft verloren. Als haar oude kennis, Howard Stark, het ontketenen van zijn dodelijkste wapens in de schoenen wordt geschoven, vraagt hij Peggy de verantwoordelijken op te sporen en zijn naam te zuiveren.



Runaways | Bing nu! | 3 seizoenen
Zes tieners ontdekken dat hun ouders een vreselijk geheim hebben. Ze ontdekken een plan dat rampzalige gevolgen heeft. De tieners moeten samenwerken om hun ouders tegen te houden voordat het te laat is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de nieuwe series op Amazon Prime Video
Series / Streaming-diensten

Dit zijn de nieuwe series op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegde weer een hele rits nieuwe televisieseries toe afgelopen week.

Amazon Prime Video heeft weer een hele rits nieuwe televisieseries toegevoegd. We zetten, net als elke week, voor je op een rij wat er allemaal nieuw is.

Laten we beginnen met de televisieserie waarvan weer een nieuwe aflevering verscheen: The Walking Dead: World Beyond; daarvan kunnen we nu de zesde aflevering bekijken. Met deze synopsis: "Wanneer een onverwachte nieuwkomer informatie onthult die ze kan helpen hun bestemming te bereiken, sluit de groep een deal."

Nieuwe series
Dan is er nog een hele rits nieuwe series die toegevoegd is. Het gaat om deze shows:

60 Days In (seizoen 5): De nieuw benoemde sheriff Mark Lamb stuurt zes vrijwilligers naar het detentiecentrum van Pinal County, met de opdracht om waardevolle informatie te vinden over de bendes, drugs en operationele problemen die zijn gevangenis teisteren.

Crimes That Shook Britain (seizoen 6): In Crimes That Shook Britain wordt een boekje opengedaan over de grootste schandalen ooit en worden de verhalen verteld van de ergste misdrijven ooit gepleegd, gezien door de ogen van de mensen die direct betrokken waren bij de tragedies.

Homicide Hunter (seizoen 6): Deze serie laat zien hoe een rechercheur moordonderzoeken uitvoert. Dat allemaal aan de hand van ervaringen van de gepensioneerde Joe Kenda.

Kids Behind Bars: Life of Parole (1 seizoen): In de VS hebben duizenden gevangenen levenslang zonder voorwaardelijke vrijlating, voor misdaden gepleegd als minderjarigen. De straffen worden opnieuw bekeken. De serie onderzoekt feitelijke gevallen en de gevolgen voor de families van slachtoffers.

The Curse of Oak Island (seizoen 6): De broers Rick en Marty Lagina gaan op het eiland bij Nova Scotia op zoek naar verborgen schatten.

Secret of the Morgue (1 seizoen): Deze serie bekijkt beruchte moordzaken vanuit het perspectief van de lijkschouwers, die samen met de politie werkt aan gerechtigheid voor de moordslachtoffers en hun familie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden Netflix-hit 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Nieuwe beelden Netflix-hit 'Stranger Things'

Het vierde seizoen komt er snel aan, maar wanneer is nog niet helemaal zeker.

De schrijvers van Netflix-hitserie Stranger Things hebben een account op Twitter, waar ze regelmatig plotdetails op delen. Een nieuw detail werd op zes november geplaatst, namelijk een teaser voor het vierde seizoen.

Die teaser laat zien dat het klassieke spel Dungeons & Dragons een rol krijgt in het volgende seizoen. Dat spel speelde al in het eerste seizoen een cruciale rol, waarin we zagen dat de vier hoofdpersonen samen speelden en de Demogorgon en The Mind Flayer namen gaven.

Lees ook: 'Stranger Things' van Netflix is beter dan ooit

Geen zin in
De laatste keer dat we het spel zagen, was het moment waarop de vrienden van Will geen zin meer in het spel bleken te hebben. Dat doet dan ook de vraag rijzen, wie het spel ditmaal dan spelen. De groep had er toch geen zin meer in?

Recent vertelde producent Shawn Levy nog dat het vierde seizoen misschien wel het beste van de serie tot nu toe zal worden. Volgens hem kregen de schrijvers namelijk veel meer tijd om te schrijven aan de scripts, waarmee het mogelijk werd om ze flink te verbeteren.

Lees ook: 'Stranger Things'-foto's onthullen nieuw personage

Op dit moment vinden de opnames plaats; wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is niet helemaal zeker.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie op Disney+ wordt wel heel bizar
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie op Disney+ wordt wel heel bizar

Star Wars krijgt een serie die volledig gaat draaien om vrouwelijke premiejagers, maar met een twist.

Fans van Star Wars worden de komende jaren op hun wenken bediend door Disney en Lucasfilm. Er komen films, maar ook een hele rits nieuwe series. Een daarvan wordt gemaakt door Leslye Headland, en daarvan horen we nu nieuwe plotdetails.

Via Deadline horen we nu dat haar serie inderdaad gaat draaien om vrouwelijke hoofdpersonen. En opmerkelijk genoeg, lijkt de show te gaan draaien om martial arts. Niet in het reguliere universum maar in een alternatieve realiteit. Dat hadden we niet helemaal verwacht, aangezien het filmuniversum op het eerste gezicht genoeg mogelijkheden biedt voor dit soort avonturen.

Lees ook: 'The Mandalorian'-geruchten kloppen niet?

Disney+ en Star Wars
Disney+ maakt de komende jaren heel veel van dit soort materiaal. Natuurlijk hebben we al de serie over Din Djarin en zijn missie om Baby Yoda thuis te krijgen. Maar er zijn ook andere series in de maak, specifiek en alleen voor de streamingdienst van The Mouse House.

Lees ook: Opnames 'The Mandalorian' S3 beginnen héél snel

Een daarvan gaat draaien om premiejager Boba Fett en zijn tijd op de planeet Tatooine. Een andere serie draait om Obi-Wan Kenobi, die lange tijd als banneling op dezelfde woestijnplaneet leefde. Nog een andere laat het leven van de rebel Cassian Andor zien. En er komen nog andere series, zoals eentje over de kloonsoldaten The Bad Batch.

Kortom: er is voor elk wat wils de komende jaren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wel een heel gaaf 'The Walking Dead'-idee
Series / Nieuws

Dit is wel een heel gaaf 'The Walking Dead'-idee

Een aflevering voor de anthologieserie die niet draait om mensen, maar om een Walker.

De komende jaren wordt het The Walking Dead-universum steeds groter. We verwachten twee series na 2022, eentje die draait om Carol en Daryl en een serie die op zichzelf staande afleveringen krijgt. Daarvoor horen we vandaag een behoorlijk interessante pitch.

Tot nu toe draaide alles in de franchise om mensen. En de manier waarop zij proberen het leven vorm te geven in een wereld die door zombies geteisterd wordt. Dat leidt op zichzelf al tot heel interessante zaken, maar wat we nog niet te zien kregen was het leven van een specifieke Walker.

Lees ook: 'The Walking Dead'-trailer voor gave laatste afleveringen seizoen 10

Een Walker-aflevering
Als regisseur Greg Nicotero de kans krijgt, is dat precies wat we te zien krijgen. "Ik zou het echt interessant vinden als we een aflevering maken die het leven van een Walker laat zien, van begin tot eind," aldus de regisseur.

Lees ook: Cool! 'The Walking Dead' in 147 seconden

"Een aflevering die begint met het overlijden van iemand, die dan dood op de grond ligt. En waarvan we vervolgens te zien krijgen hoe deze persoon weer tot leven komt als Walker. En dan volgen we die Walker terwijl deze in contact komt met heel wat verschillende mensen. Ik denk dat het een heel uniek perspectief zou bieden; zo'n aflevering gemaakt vanuit het perspectief van een Walker."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' toch niet snel klaar?
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' toch niet snel klaar?

The Walking Dead: World Beyond zou maar 2 seizoenen duren, maar kan langer door.

The Walking Dead: World Beyond stopt al na twee seizoenen en twintig afleveringen. Zo is de serie van Matt Negrete en Scott Gimple simpelweg opgezet. Een miniserie, maar dan van twintig afleveringen, die een gesloten einde moet krijgen.

Maar ondanks dat gesloten einde, kan het alsnog een tijdje door gaan voor de personages die de gebeurtenissen van The Walking Dead: World Beyond overleven. Dat laat Scott Gimple nu in een nieuw interview weten.

Lees ook: Rick Grimes in 'The Walking Dead: World Beyond'?

Meer afleveringen
"Op dit moment is het plan dat we twee seizoenen maken, dus we schrijven nu richting een einde voor het einde van het tweede seizoen. En zo blijft het ook," aldus Negrete. "Als de plannen van AMC veranderen, heb ik persoonlijk het gevoel dat ik zou kunnen blijven werken met deze personages. Veel langer zelfs. Maar ik denk dat het publiek wel tevreden zal zijn met waar de serie eindigt straks."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' neemt duistere wending

Toch kunnen de personages terugkeren: "Dat kan straks in Tales of the Walking Dead, of dat nou een glimp in hun verleden is, of een kans om te zien wat hun toekomst uiteindelijk brengt, als de serie tot een einde is gekomen. Ik denk dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.