search
Dit zijn de nieuwe series op Amazon Prime Video
Series / Streaming-diensten

Dit zijn de nieuwe series op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegde weer een hele rits nieuwe televisieseries toe afgelopen week.

Amazon Prime Video heeft weer een hele rits nieuwe televisieseries toegevoegd. We zetten, net als elke week, voor je op een rij wat er allemaal nieuw is.

Laten we beginnen met de televisieserie waarvan weer een nieuwe aflevering verscheen: The Walking Dead: World Beyond; daarvan kunnen we nu de zesde aflevering bekijken. Met deze synopsis: "Wanneer een onverwachte nieuwkomer informatie onthult die ze kan helpen hun bestemming te bereiken, sluit de groep een deal."

Nieuwe series
Dan is er nog een hele rits nieuwe series die toegevoegd is. Het gaat om deze shows:

60 Days In (seizoen 5): De nieuw benoemde sheriff Mark Lamb stuurt zes vrijwilligers naar het detentiecentrum van Pinal County, met de opdracht om waardevolle informatie te vinden over de bendes, drugs en operationele problemen die zijn gevangenis teisteren.

Crimes That Shook Britain (seizoen 6): In Crimes That Shook Britain wordt een boekje opengedaan over de grootste schandalen ooit en worden de verhalen verteld van de ergste misdrijven ooit gepleegd, gezien door de ogen van de mensen die direct betrokken waren bij de tragedies.

Homicide Hunter (seizoen 6): Deze serie laat zien hoe een rechercheur moordonderzoeken uitvoert. Dat allemaal aan de hand van ervaringen van de gepensioneerde Joe Kenda.

Kids Behind Bars: Life of Parole (1 seizoen): In de VS hebben duizenden gevangenen levenslang zonder voorwaardelijke vrijlating, voor misdaden gepleegd als minderjarigen. De straffen worden opnieuw bekeken. De serie onderzoekt feitelijke gevallen en de gevolgen voor de families van slachtoffers.

The Curse of Oak Island (seizoen 6): De broers Rick en Marty Lagina gaan op het eiland bij Nova Scotia op zoek naar verborgen schatten.

Secret of the Morgue (1 seizoen): Deze serie bekijkt beruchte moordzaken vanuit het perspectief van de lijkschouwers, die samen met de politie werkt aan gerechtigheid voor de moordslachtoffers en hun familie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen