3 topseries op Disney+ vol superkrachten

3 topseries op Disney+ vol superkrachten

Dol op Marvel? Op Disney+ genoeg series over de helden uit de comics.

Bram de Groot, 08-11-2020 15:25

Op Disney+ vind je heel wat Marvel films en series. Hieronder drie opvallende live action Marvel-series om gelijk te kijken als je dol op superkrachten bent.
Agents of S.H.I.E.L.D. | Bing nu! | 6 seizoenen
Deze serie begint waar The Avengers stopt. Nu het bestaan van superhelden en aliens algemeen bekend is, probeert de wereld om te gaan met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson komt weer in actie en heeft het nu gemunt op de mysterieuze groep The Rising Tide. Om deze onzichtbare, onbekende vijand op te sporen, heeft hij een kleine gespecialiseerde groep agenten van het wereldwijde vredeshandhaving bureau S.H.I.E.L.D. verzameld. Het team heeft een missie: nieuwe, vreemde en onbekende zaken over heel de wereld onderzoeken en het gewone beschermen tegen het ongewone.


Agent Carter | Bing nu! | 2 seizoenen
Het is 1946. Met de vrede wordt de rol van Agent Carter gemarginaliseerd als de mannen terugkeren uit het buitenland. Peggy werkt voor de geheime SSR in een administratieve baan, maar ze zou het liever in het veld tegen de slechteriken opnemen. Ze probeert het als alleenstaande vrouw te redden nadat ze de liefde van haar leven, Captain America, heeft verloren. Als haar oude kennis, Howard Stark, het ontketenen van zijn dodelijkste wapens in de schoenen wordt geschoven, vraagt hij Peggy de verantwoordelijken op te sporen en zijn naam te zuiveren.


Runaways | Bing nu! | 3 seizoenen
Zes tieners ontdekken dat hun ouders een vreselijk geheim hebben. Ze ontdekken een plan dat rampzalige gevolgen heeft. De tieners moeten samenwerken om hun ouders tegen te houden voordat het te laat is.


Lees meer over: Runaways, Agent Carter, Agents of SHIELD

Populair nieuws