search
Erg goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'
Series / Nieuws

Erg goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'

Seizoen drie van The Umbrella Academy komt er nu echt aan; fijn nieuws voor de fans.

De officiële aankondiging hing al een tijdje in de lucht en nu is deze er dan ook eindelijk. Netflix heeft het derde seizoen van The Umbrella Academy besteld en de opnames zijn ingepland. Goed nieuws voor de fans.

Het tweede seizoen werd ijzersterk ontvangen en vele fans kijken al uit naar meer afleveringen met de familie Hargreeves. De verfilming van de strips van Dark Horse Comics krijgt een derde seizoen van tien afleveringen. De eerdere seizoenen bestaan ook elk uit tien episodes.

Lang onduidelijkheid
Vaak is Netflix er snel bij om een nieuw seizoen aan te kondigen. Met The Umbrella Academy duurde het langer. De streamingdienst cancelt de laatste tijd wel meer prima ontvangen series na het tweede seizoen en heeft op dit moment ook te dealen met de coronacrisis.

De opnames voor The Umbrella Academy seizoen drie starten in februari in Toronto en castleden als Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya en Colm Feore keren waarschijnlijk allemaal terug.

Lees ook: Opmerkelijke toevoeging aan 'The Umbrella Academy'?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen