search
Opmerkelijke toevoeging aan 'The Umbrella Academy'?
Series / Nieuws

Opmerkelijke toevoeging aan 'The Umbrella Academy'?

Krijgt The Umbrella Academy nou een nieuw lid erbij of is dit een grapje?

Het was 1 oktober en dus waren de hoofdpersonen uit The Umbrella Academy jarig. Netflix wenste hen een fijne verjaardag. En deed iets opmerkelijks: ook Brie Larson werd gefeliciteerd. Zou dat betekenen dat ze ook te zien zal zijn in een toekomstig seizoen?

"Fijne verjaardag aan alle leden van de Umbrella Academy, waaronder, um, Brie Larson, blijkbaar?" Met daaronder een foto van een pagina waaruit blijkt dat Larson op 1 oktober 1989 geboren is. Dat is dezelfde dag en hetzelfde jaar als de leden van de Academy. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk of ze dan ook op het twaalfde uur geboren is. En lid wordt van de familie!

Lees ook: Goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'-fans

Derde seizoen
Recent vertelde showrunner Steve Blackman nog wat we mogen verwachten van het derde seizoen. "Ze zijn verschrikkelijk voor de wereld, omdat ze als familie zo disfunctioneel zijn. Deze types kunnen het maar niet goed doen, zowel niet in hun relaties met elkaar, en niet als superhelden."

Lees ook: 'The Umbrella Academy' gooide de boel op het laatste moment om

"Maar ze worden wat beter en hopelijk zullen ze tegen de tijd van een derde seizoen - mochten we dat mogen maken - wat beter zijn."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen