'The Mandalorian'-kijkcijfers: beter dan seizoen 1?

The Mandalorian lijkt het eigenlijk niet per se heel veel beter te doen met het tweede seizoen.

Jim Pedd, 12 november 2020 08:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Streamingcijfers laten zien dat de première van het tweede seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian groter was dan die van het eerste seizoen. De hamvraag is natuurlijk of het zo blijft, of dat er toch terugval te zien zal zijn.
Disney+ lanceerde in november 2019 met de serie The Mandalorian. Het was de eerste keer dat er een live-action Star Wars-serie gemaakt werd. En bizar genoeg slaagde Disney erin om de onthulling van Baby Yoda geheim te houden. Het maakte de serie de best bekeken streamingserie in de VS in december 2019, maar hoe doet het tweede seizoen het tot nu toe?

Lees ook: Dit is de nieuwe 'The Mandalorian'-planeet

De kijkcijfers
Volgens Screen Rant, dat zich baseert op data van Parrot Analytics, was de première van het tweede seizoen groter dan het eerste. Volgens Parrot is het ook op dit moment de serie waar de meeste vraag naar is in de Verenigde Staten. Maar interessant is om te zien dat de serie niet per se heel veel beter bekeken wordt dan het eerste seizoen.

Lees ook: Controversieel Baby Yoda-moment in 'The Mandalorian' grappig bedoeld

Dat zou kunnen betekenen dat de serie wel erg goed bekeken wordt, maar in de Verenigde Staten geen significant extra groot publiek heeft getrokken. Dat kan ermee te maken hebben dat Disney+ in het jaar na het eerste seizoen van de serie, nauwelijks andere grote trekkers uitbracht.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Moff Gideon, Giancarlo Esposito, Kijkcijfers

Populair nieuws