search
Krijgt Netflix successerie 'To The Lake' nog een vervolg?
Series / Nieuws

Krijgt Netflix successerie 'To The Lake' nog een vervolg?

De Russische serie bleek een instant succes, maar een vervolg is niet geheel waarschijnlijk...

Komt er een tweede seizoen van de serie To The Lake of niet? Het is een belangrijke vraag die veel mensen zich stellen. Het antwoord is echter niet zo eenvoudig.

Laat ons beginnen door te stellen dat er op dit moment niets bekend is over een mogelijke verlenging van deze reeks. Wat we wel weten is dat het in eerste instantie niet de bedoeling was om een vervolg uit te brengen.

To The Lake is als serie gebaseerd op het boek Vongozero. Dat is belangrijk om te weten omdat tijdens het eerste seizoen de volledige verhaallijn van dat boek is verteld.

Toch een vervolg
Bovenstaande zorgt er voor dat het verschijnen van een tweede seizoen eigenlijk vrij onwaarschijnlijk is. Toch speelt er nog een belangrijke factor. De serie bleek het ondanks de Russische taal namelijk fantastisch goed te doen. Heel wat mensen blijken fan te zijn van de reeks en dat zou wel eens de weg kunnen openen naar een vervolg.

Dan is er nog het einde van het eerste seizoen. Zonder dit einde te spoilen kunnen we stellen dat ze op z'n minst ruimte laat voor een vervolg. Of dat vervolg er daadwerkelijk ook zal komen zal de toekomst moeten uitwijzen.

Heb je To The Lake nog niet gezien? Dan kan je hieronder alvast de trailer van het eerste seizoen bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen