Zeer bloederige eerste foto 'The Expanse' seizoen 5

Bloederige eerste foto 'The Expanse' seizoen 5

The Expanse neemt wederom een gewelddadige wending in het vijfde seizoen.

Jim Pedd, 13 november 2020 om 12:03

Het is nog even wachten, maar straks is The Expanse te zien op Amazon Prime Video. Dan krijgt de serie een nieuw seizoen en daar hebben we nu een nieuwe blik op.
Entertainment Weekly mocht een nieuwe foto van de serie vrijgegeven. Die laat ons technicus Amos Burton onder het bloed zien. Hij heeft zeker betere dagen gehad. Wat er precies aan de hand is op deze foto weten we niet, maar het moet een gewelddadige gebeurtenis zijn geweest.

Lees ook: Eerste trailer voor 'The Expanse' seizoen 5!

Nieuw seizoen
Het vijfde seizoen van deze sci-fi serie gaat op 16 december van start op Amazon Prime Video. De eerste drie afleveringen zijn vanaf die datum te zien, met vervolgens elke week een nieuwe aflevering.

Lees ook: Opnames 'The Expanse' seizoen 5 afgerond!

In dit nieuwe seizoen reizen duizenden mensen door de Ring, op zoek naar een beter thuis. Voor de crew van de Rocinante en de leiders van de Inner Planets en de Belt, betekent dit dat er nieuwe tijden ontstaan waarbij bepaalde persoonlijke conflicten verregaande repercussies hebben. Het zal weer geweld opleveren, maar hopelijk ook antwoorden over het protomolecuul.


Bron: EW

Lees meer over: The Expanse, Amazon Prime Video, seizoen 5

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws