Startdatum eerste Marvel-serie op Disney+ 'WandaVision' is bekend

Eindelijk: Marvel-serie 'WandaVision' heeft datum

Niet in 2020, maar wel snel in 2021 verschijnt de Marvel serie WandaVision op Disney+.

Bram de Groot, 13 november 2020 om 11:56

Komende weken kunnen de fans van Star Wars zich vermaken met The Mandalorian en voor diegenen die ook dol zijn op Marvel start een paar weken daarna al de Marvel-serie WandaVision. Er is eindelijk een officiële datum bekend voor de aftrap.
Lang leek het erop dat de serie rond Elizabeth Olsens Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Paul Bettany's Vision in december dit jaar zou verschijnen, maar dat is dus niet gelukt. Fijn voor de fans is dat de serie wel snel in 2021 start, namelijk vanaf 15 januari!

WandaVision op Disney+
Ondertussen is er al heel wat bekend over de serie die vooral gaat laten zien wie die Wanda Maximoff nou echt is en waartoe ze in staat kan zijn. Ze zal zich volledig ontpoppen tot Scarlet Witch en dat zal een belangrijke aanleiding zijn voor de gebeurtenissen in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness die in 2022 moet verschijnen.

Lees ook: Dikke tegenvaller! Géén 'WandaVision' in 2020

Hieronder de officiële aankondiging, met de boodschap: "Een nieuw tijdperk breekt aan. Marvel Studios' WandaVision, een Original Series, streamt vanaf 15 januari op Disney+.


Bron: Marvel

Lees meer over: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws