Netflix voegde veel goede series toe afgelopen week

Netflix kwam zoals altijd weer met heel wat nieuws. Check hier het overzicht.

Jim Pedd, 13-11-2020 13:13

Netflix voegt weer een hele rits series toe. Zoals gebruikelijk vertellen we je vandaag welke nieuwe titels dat allemaal waren de afgelopen week!
En zoals altijd beginnen we weer met de series waarvan nieuwe afleveringen online zijn gezet. Laten we het spits afbijten:
Star Trek: Discovery (S03E05): Weer een nieuwe week met een nieuwe aflevering rond Michael Burnham en de crew van de USS Discovery. Deze week zoeken ze de Federation!
La Valla (S01E10): De seizoensfinale van de show waarin we een familie zien vechten om te overleven in het dystopische Madrid van de toekomst.

Nieuwe seizoenen
En dan de lijst met series waarvan een volledig nieuw seizoen online is geplaatst.

Documentaire
A Lion in the House (seizoen 1): Deze documentaire, gefilmd over een periode van zes jaar, laat zien hoe vijf kinderen met kanker en hun veerkrachtige families de behandelingen en trauma's daarmee omgaan.
Trial 4 (seizoen 1): In 1993 wordt de 19-jarige Sean K. Ellis beticht van moord op een politieagent in Boston.

Drama
Keizersvrouwen (seizoen 1): De vrouw van een rijzende ster bij de gemeente Amsterdam wordt achtervolgd door een donker verleden en zakt steeds dieper weg in de onderwereld.
The Liberator (seizoen 1): Een bont stel dappere soldaten worden echte helden tijdens de geallieerde invasie van Europa in de Tweede Wereldoorlog.

Komedie
Aunty Donna's Big Ol' House of Fun (seizoen 1): Hilarische komedie waarin het trio Aunty Donna hun absurde stijl goed tentoonstelt.

Misdaad
Undercover (seizoen 2): Het tweede seizoen is na tien weken een nieuwe aflevering klaar! De strijd tegen Ferry Bouman is nog lang niet voorbij.

Kinderserie
De Vuilniswagen (seizoen 1): De zesjarige Henk en zijn beste vriend, een reusachtige vuilniswagen die toetert en briest, beleven talrijke avonturen: van leren vliegen tot naar de bioscoop gaan.

Reality
A Queen is Born (seizoen 1): Drag dromen komen uit dankzij Gloria Groove en Alexia Twister.

Romantiek
Dash & Lily (seizoen 1): Tegenpolen trekken elkaar aan als de cynische Dash en vrolijke Lily elkaar berichten en uitdagingen sturen via een rood boekje.

Thriller
Bad Banks (seizoen 1-2): Seksisme in de financiële sector wordt aan de kaak gesteld in deze serie over investeerder Jana.

Lees meer over: Netflix, Streamingdienst, Streaming, Weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix