search
Wow! Het was een topweek op Disney+: Check hier het nieuwe aanbod
Series / Streaming-diensten

Wow! Het was een topweek op Disney+: Check hier het nieuwe aanbod

Check op Serietotaal alle nieuwe series die deze week verschenen op streamingdienst Disney+.

Het was een topweek voor mensen met een abonnement op Disney+. De streamingdienst debuteerde deze week niet alleen een nieuwe aflevering van hitserie The Mandalorian, maar voegde ook een hele rits nieuwe series toe.

Laten we maar beginnen met nieuwe afleveringen, en vervolgens verder kijken naar de nieuwe series. The Mandalorian debuteerde alweer zijn derde aflevering, ditmaal eentje van slechts een half uur. In deze nieuwe aflevering trotseert de Mandalorian hoge zeeën en ontmoet hij onverwachte bondgenoten.

DOG IMPOSSIBLE (1 seizoen): Matt heeft een heel innovatieve manier bedacht om met honden om te gaan. En dus helpt hij hun baasjes beter te zorgen voor de dieren.

DUDE THAT'S MY GHOST (1 seizoen): Spencer Wright is 14 jaar oud en beginnend filmmaker. Hij zit net op een nieuwe middelbare school, waar hij via de geest van popster Billy Joe Cobra populair wil worden.

PENNY OP MARS (seizoen 3): Penny is een meisje met groot talent, dat enorm goed kan zingen. Dus schrijft ze zich in voor de middelbare school die alles doet om talenten op te leiden: MARS.

INSIDE PIXAR: Deze documentairereeks geeft een inkijkje in hoe het achter de schermen werkt bij filmstudio Pixar.

WEIRD BUT TRUE (seizoen 3): Deze serie laat broer en zus Charlie en KIrby Engelman zien, die uitvogelen hoe de wereld in elkaar steekt.

THE WONDERFUL WORLD OF MICKEY MOUSE: Deze serie bestaat uit tien afleveringen van zeven minuten per stuk. We krijgen te zien hoe Mickey en zijn beste vrienden avonturen beleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen