search

Ons nieuws van zaterdag 14 november 2020

'Meisje van Plezier' snel te bekijken bij Videoland
Series / Nieuws

'Meisje van Plezier' snel te bekijken bij Videoland

Fans van de serie hoeven niet lang meer te wachten op het vervolg...

Ben jij helemaal verkocht aan de serie Meisje van Plezier en kan je dan ook al niet wachten tot het derde seizoen verschijnt? Dat wachten is nu bijna voorbij...

Dat de serie Meisje van Plezier met Angela Schijf in de hoofdrol een derde seizoen heeft gekregen weten we natuurlijk allemaal. Wanneer dat derde seizoen te bekijken zou zijn bij Videoland bleef echter nog even geheim. Tot nu dan toch. Het derde seizoen zal dan ook verschijnen op 6 december.

Acht gloednieuwe afleveringen
Het derde seizoen van Meisje van Plezier is wel degelijk het laatste. De acht nieuwe afleveringen die verschijnen vormen dan ook de absolute zwanenzang van de reeks. Meisje van Plezier vertelt het verhaal van Nadine die niet alleen huisvrouw en moeder is, maar ook een eersteklas escort. De cast van Meisje van Plezier bestaat naast Schijf ook uit met name Peter Paul Muller, Roeland Fernhout en Birgit Schuurman.

In ieder geval, ben jij ook iemand die uitkijkt naar het verschijnen van het vervolg op deze serie? Dan heb je dus nog een kleine 3 weken te wachten. Vanaf 6 december kan je het laatste seizoen immers bekijken bij Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toch seizoen 3 voor 'The Punisher'?
Series / Nieuws

Toch seizoen 3 voor 'The Punisher'?

Nog geen einde aan de avonturen van Frank Castle a.k.a. The Punisher?

Alweer begin 2019 verscheen het tweede en laatste seizoen van The Punisher op Netflix. De serie was één van de zes shows die onderdeel zijn van de gecancelde "Marvel Street-Level Heroes" reeks op de streamingdienst.

Met de komst van Disney+ besloot Walt Disney alle samenwerkingen met andere diensten stop te zetten, zo ook met Netflix. Toch is er hoop dat er meer The Punisher komt, ook bij hoofdrolspeler Jon Bernthal.

Meer The Punisher?
Tijdens een interview zei Bernthal hoop te hebben op een derde seizoen. "Ik denk ik dat er altijd hoop is," gaf hij toe. "Het is ongelooflijk gaaf hoeveel mensen reageerden op deze versie van Frank, en ik kan je niet vertellen hoeveel dat voor mij betekent. Hij betekent zoveel voor mij. Hij zit in mijn bloed, in mijn botten."

Lees ook: Klaagt Disney agenten die het 'The Punisher'-logo dragen aan?

"We zullen zien. Alle beslissingen worden genomen in kamers waar ik niet voor ben uitgenodigd [lacht]. En dat is oké voor mij. Mijn Frank is altijd beschikbaar," aldus Bernthal. 'Als we het telefoontje krijgen, ben ik klaar. Ik zal ervoor zorgen dat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat we het goed doen, anders doen we het helemaal niet."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Hawkeye raakt doof in zijn Marvel-serie
Series / Nieuws

Gerucht: Hawkeye raakt doof in zijn Marvel-serie

Hawkeye ondergaat een grote verandering door in zijn Marvel serie op Disney+

In januari verschijnt met WandaVision de eerste Marvel Cinematic Universe-serie die direct invloed gaat hebben op de filmreeks. Daarna moeten meer series volgen, waaronder eentje over Hawkeye en zijn opvolger Kate Bishop.

Nu is er het gerucht dat er een acteur voor een bekend personage uit de comics van Marvel wordt gezocht. Volgens Murphy's Multiverse bestaat er een castingcall voor een "mysterieuze Chinese audioloog van middelbare leeftijd, die in een vervallen gebouw werkt."

Clint Barton doof?
In de comics is Clint Barton / Hawkeye en heeft hij hoortoestellen, doordat zijn gehoor beschadigd raakte naar een sonische pijl die hij afvuurde naar een schurk. De kans bestaat dat we iets gelijksoortig te zien krijgen in de serie van Disney+.

Lees ook: Duidelijke blik op Kate Bishop voor Marvel-serie 'Hawkeye'

Volgens Murphy's Multiverse bestaat er ook een kans dat de audioloog iemand blijkt te zijn die de schurk Echo behandelt, die ook doof is in de strips. Overigens blijven er geruchten dat Kate Bishop wordt ingevuld door Hailee Steinfeld.

Lees ook: Dove heldin Echo en Iron Man-schurk in 'Hawkeye'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van 'Friends' kunnen eindelijk opgelucht ademhalen
Series / Nieuws

Fans van 'Friends' kunnen eindelijk opgelucht ademhalen

Er blijkt dan toch eindelijk licht te zijn aan het einde van de tunnel...

De reünie van Friends moest noodgedwongen worden uitgesteld naar een latere datum vanwege het Coronavirus. Nu kunnen fans echter opgelucht ademhalen.

Het lijkt er naar uit te zien dat er eindelijk bekend is gemaakt wanneer we de langverwachte reünie van Friends mogen verwachten. Acteur Matthew Perry heeft namelijk via Twitter bekend gemaakt dat de reünie in maart van volgend jaar zal verschijnen. In Friends vertolkt Perry de rol van Chandler.

Lees ook: Eindelijk onthuld waar Rachel's "it IS a big deal"-tekst echt over ging

Coronavirus
Fans van de serie Friends hebben ongelofelijk lang moeten wachten op een reünie... en toen kwam het Coronavirus ook nog even roet in het eten gooien. Eigenlijk zou de cast al eind mei te zien moeten zijn geweest in de reünie voor de lancering van de nieuwe streamingdienst HBO Max. Toen moesten de opnames dus echter worden opgeschort en ook in augustus gebeurde hetzelfde. Nu is er dus toch eindelijk licht aan het einde van de tunnel.

Iets minder dan één jaar na datum zal het dan dus eindelijk toch zover zijn. In maart kunnen fans eindelijk de reünie van Friends bekijken. Op welke dag dat precies het geval zal zijn... dat weten we dan weer nog niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' onthulde al iets over de mysterieuze CRM
Series / Featured

'The Walking Dead' onthulde al iets over de mysterieuze CRM

The Walking Dead begint nu langzaam dingen te onthullen over de mysterieuze CRM.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead verwijst al jaren naar de Civic Republic. Dat nog ver voordat we er een glimps op kregen in de serie The Walking Dead: World Beyond.

Daarin leren we tot nu toe al wat meer over de groep die Rick Grimes met een helikopter meenam. Ondertussen weten we bijvoorbeeld dat er 200.000 mensen leven in de Civic Republic en dat de gemeenschap beschikt over een bruut leger, aangevoerd door Elizabeth Kublek. En dat er experimenten op zombies worden uitgevoerd. Bovendien hebben ze stroom, geld, een draaiende economie.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat ver voor de veiligheid

Allang bekend
Maar het is al langer bekend blijkt. In The Walking Dead seizoen 9 horen we voor het eerst iets over de Civic Republic. In oktober 2018 maakt Anne namelijk contact met een helikopterpiloot die haar vertelt dat er 'no pickups' zijn. Daarna vraagt hij of ze een A of een B bij zich heeft, waarop ze zegt dat het om een A gaat.

Lees ook: Vernieuwing in 'The Walking Dead'

Nadat Gabriel haar snapt, geeft ze toe dat ze mensen ruilt voor voorraden. Gabriel besluit daarop om Rick Grimes op de hoogte te stellen, waarop Anne hem aanvalt en probeert hem te laten bijten door een zombie. Ze besluit hem pas te sparen als ze Rick Grimes mee kan nemen.

Daarmee leren we dus voor het eerst iets over de CRM, al in het negende seizoen van The Walking Dead en ver voor The Walking Dead: World Beyond.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het veelbelovende vierde seizoen van 'The Crown'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het veelbelovende vierde seizoen van 'The Crown'

Het vierde seizoen is vanaf zondag 15 november te bekijken op Netflix...

Het vierde seizoen van The Crown zou volgens velen het beste seizoen ooit moeten worden. Zal dit vierde seizoen de hooggespannen verwachtingen ook echt weten in te lossen?

Op zondag 15 november 2020 verschijnt op Netflix het vierde seizoen van de hitserie The Crown. Het verhaal van het vierde seizoen neemt ons mee naar de jaren '70 en '80 waarin we koningin Elizabeth volgen die te maken krijgt met premier Margaret Thatcher.

In deze periode raakt Engeland eveneens verzeild in de Falkland-oorlog. Deze oorlog laat de spanningen tussen de beide dames hoog oplopen. Bovendien wordt er ook naarstig verder gezocht naar een geschikte bruid voor prins Charles. Dit betekent (en hier hebben veel fans erg naar uitgekeken) dan we kennis zullen maken met Prinses Diana!

Lees ook: Netflix-serie 'The Crown' seizoen 4: Dit moet je weten

Inbraak in Buckingham Palace
Niet alleen het personage van Prinses Diana is iets waar veel fans naar uitkijken. Daarnaast hebben verschillende bronnen waaronder ook Deadline bijvoorbeeld gemeld dat ook de inbraak in Buckingham Palace in het jaar 1982 in de serie werd opgenomen. Volgens de geschiedenis sloeg Michael Fagan er op dat ogenblik in om in te breken bij een slapende Queen Elizabeth.

Meer dan ooit zijn er dus heel wat verschillende zaken om naar uit te kijken voor wat het vierde seizoen van The Crown betreft. Kan jij al niet wachten om een voorsmaakje te krijgen van het vierde seizoen? Bekijk dan even de onderstaande trailer.

Het vierde seizoen van The Crown verschijnt op Netflix op 15 november.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian': Wie is dit mysterieuze personage
Series / Featured

'The Mandalorian': Wie is dit mysterieuze personage

The Mandalorian gaat ons snel voorstellen aan Ahsoka Tano, een Jedi. Maar wie is zij?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De derde aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian eindigt ermee dat Din Djarin op zoek gaat naar een personage dat Baby Yoda zou kunnen helpen. Vandaag vertellen we je wat je moet weten over Ahsoka Tano.

In de nieuwe aflevering ontmoeten we bo-Katan Kryze. Zij helpt Din Djarin met de zoektocht naar iemand om te helpen bij Baby Yoda. Dat is Ahsoka Tano, die op een bosplaneet blijkt te leven, waar Din dus naartoe gaat. Maar wie is die Ahsoka Tano?

Lees ook: 'The Mandalorian'-kijkcijfers: beter dan seizoen 1?

Wie is Ahsoka Tano
Ahsoka Tano was ooit de leerling van Anakin Skywalker, voordat ze de Jedi Order besloot te verlaten. Tijdens de Clone Wars trainde ze onder Anakin en vocht ze met hem samen, Obi-Wan Kenobi en Captain Rex.

Ahsoka werd uiteindelijk voor het gerecht gevoerd, voor een aanval op de Jedi-tempel die ze niet uitgevoerd had. Alhoewel ze vrijgesproken werd, besloot ze de Jedi Order te verlaten, want de Council geloofde haar niet. En dus vertrok ze.

Lees ook: Controversieel Baby Yoda-moment in 'The Mandalorian' grappig bedoeld

In het zevende seizoen van The Clone Wars keerde Ahsoka terug voor het beleg van Mandalore. Daar ontdekte ze per ongeluk de locatie van Darth Maul en werkte ze samen met Bo-Katan en een divisie van het 501ste legioen van de Republic, om Mandalore op Maul te heroveren. Ondanks hun succes werd Ahsoka vervolgens aangevallen door de klonen, die te lijden hadden onder Order 66.

De laatste keer dat we Ahsoka zagen was na de Battle of Endor. Toen vertrok ze samen met Sabine Wren op een zoektocht naar Ezra Bridger.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' bevat wel heel grote verrassing
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' bevat wel heel grote verrassing

Het nieuwe seizoen van de serie is net van start gegaan met een bijzondere onthulling.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wow! Dat was nog eens een aflevering van Grey's Anatomy. De serie ging deze week eindelijk weer verder en bevat een fantastisch moment waar fans heel blij mee zullen zijn. Voordat je verder leest, waarschuwen we je maar vast: let op voor spoilers.

Vijf jaar na de dood van het personage, keerde Dr. Derek 'McDreamy' Shepherd terug. Acteur Patrick Dempsey speelde de rol weer. Dat allemaal in een scène die een droom van hoofdpersoon Meredith Grey liet zien.

Lees ook: 'Grey's Anatomy' seizoen 17 skipte dit bijna

Harde realiteit
Dit nieuwe, zeventiende, seizoen, speelt zich af midden in de coronapandemie en laat zien hoe het allemaal is voor mensen die in de sector werken. En dat is echt niet makkelijk.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Grey's Anatomy'

"We moesten de realiteit van deze pandemie eren en de impact die zij heeft, met name op medewerkers in de zorgsector," aldus showrunner Krista Vernoff. "En daar komt bij dat we ook creatieve manieren moesten bedenken om de serie nog altijd leuk en romantisch te houden en wat escapisme te bieden. Daar kwam Patrick Dempsey voor ons kijken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' doet onthutsende onthulling
Series / Featured

'Star Trek: Discovery' doet onthutsende onthulling

Wat is er nog over van de Federation en van Starfleet na al die jaren?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Discovery heeft de nieuwe versie van Starfleet en de United Federation of Planets onthuld. De crew van de Discovery arriveerde in het begin van dit seizoen en de 32ste eeuw en is er nu al in geslaagd om de Federation op te sporen.

In Die Trying leren we daardoor ook heel wat over de nieuwe versie van Starfleet. Die blijkt zich bij een ruimtestation in een verafgelegen kwadrant te bevinden. De overgebleven vloot verbergt zich onder een distortion field, dat gegenereerd wordt met behulp van energie van de schepen die er zijn. De Discovery mag het gebied wel betreden, maar een warm welkom is het niet voor de crew.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' wijzigt het canon weer eens

Admiral Charles Vance
De leider van het nieuwe Starfleet is Admiral Charles Vance, een oud-collega van Admiral Tal. Vance is duidelijk over hoe het er nu voor staat met de Federation. Die blijkt nog maar uit 38 werelden te bestaan, waar dat er ook 350 waren. Bovendien blijkt dat er nauwelijks meer mensen zijn die echt voor de Federation werken.

Lees ook: Fijn nieuws voor fans 'Star Trek: Discovery'

Vance is de enige die nog leiding geeft aan de Federation. Waarmee Starfleet en de Federation dus gereduceerd zijn tot een handjevol schepen in een kleine ruimtehaven. De idealen van Starfleet worden ook niet meer nagestreefd: verkenning van de ruimte met langetermijnreizen hoort er niet meer bij.

Dat komt ook doordat de mogelijkheid om op warpsnelheid te reizen fors ingeperkt is. De Federation bestaat dus nog wel, maar echt een stuk minder sterk dan eerst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden terugkeer 'The Fresh Prince of Bel Air'
Series / Trailer

Eerste beelden terugkeer 'The Fresh Prince of Bel Air'

En terugkeerdatum bekend voor de komedieserie met onder meer Will Smith.

Even geleden werd bekend dat HBO Max werkte aan een kortstondige terugkeer van de sitcom The Fresh Prince of Bel Air met onder meer Will Smith, Niet veel later verschenen de eerste foto's van de opnames. Nu hebben we ook de trailer en de releasedatum.

30 jaar na de start van de originele reeks keert de familie Banks weer terug! Met naast Smith (Will Smith) zie je ook Alfonso Ribeiro (Carlton), Karyn Parsons (Hilary), Tatyana Ali (Ashley), Daphne Maxwell Reid (Aunt Viv), Joseph Marcell (butler Geoffrey), Janet Hubert (Aunt Viv) en uiteraard DJ Jazzy Jeff (Jazz).

Lees ook: Eerste blik op terugkeer 'The Fresh Prince of Bel Air'!

Op 19 november op HBO Max
De originele reeks bevat 148 afleveringen in zes seizoenen en deze werd in 1996 afgerond op de zender NBC. Warner Bros. heeft onthuld dat de komedieserie op 19 november dit jaar terugkeert. Het is onbekend hoe de eenmalige avond met de reünie te zien zal zijn in Nederland. Hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' brengt goed nieuws voor volgend jaar
Series / Nieuws

'The Mandalorian' brengt goed nieuws voor volgend jaar

Het derde seizoen zal, zo lijkt het nu, volgend jaar gewoon te zien zijn op Disney+!

Het lijkt erop dat je er vanuit mag gaan dat we volgend jaar een nieuw seizoen krijgen van The Mandalorian. Een promo die op het Slowaakse YouTube-kanaal van Disney+ werd geplaatst, laat zien wat er allemaal nieuw zal zijn.

In die promo wordt ook verwezen naar een derde seizoen voor The Mandalorian. Dat seizoen zal volgens diezelfde promo in 2021 te zien zijn. Daarmee kunnen we er in elk geval enigszins van uit gaan dat de serie dan te zien is. Helemaal zeker weten we het nog niet: WandaVision zou eigenlijk ook in 2020 te zien zijn, maar werd uitgesteld naar januari 2021.

Lees ook: 'The Mandalorian'-kijkcijfers: beter dan seizoen 1?

Tweede seizoen
Op dit moment zit The Mandalorian bijna halverwege zijn tweede seizoen. De meest recente aflevering is nummer drie, en brengt Din Djarin dichterbij zijn doel, namelijk het vinden van een nieuw thuis voor Baby Yoda.

Lees ook: Controversieel Baby Yoda-moment in 'The Mandalorian' grappig bedoeld

Die wil Din Djarin uiteindelijk terug brengen naar de Jedi, waar Baby Yoda hoort. Maar dat is moeilijk, want de mythische tovenaars zijn goeddeels uitgestorven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wow! Het was een topweek op Disney+: Check hier het nieuwe aanbod
Series / Streaming-diensten

Wow! Het was een topweek op Disney+: Check hier het nieuwe aanbod

Check op Serietotaal alle nieuwe series die deze week verschenen op streamingdienst Disney+.

Het was een topweek voor mensen met een abonnement op Disney+. De streamingdienst debuteerde deze week niet alleen een nieuwe aflevering van hitserie The Mandalorian, maar voegde ook een hele rits nieuwe series toe.

Laten we maar beginnen met nieuwe afleveringen, en vervolgens verder kijken naar de nieuwe series. The Mandalorian debuteerde alweer zijn derde aflevering, ditmaal eentje van slechts een half uur. In deze nieuwe aflevering trotseert de Mandalorian hoge zeeën en ontmoet hij onverwachte bondgenoten.

DOG IMPOSSIBLE (1 seizoen): Matt heeft een heel innovatieve manier bedacht om met honden om te gaan. En dus helpt hij hun baasjes beter te zorgen voor de dieren.

DUDE THAT'S MY GHOST (1 seizoen): Spencer Wright is 14 jaar oud en beginnend filmmaker. Hij zit net op een nieuwe middelbare school, waar hij via de geest van popster Billy Joe Cobra populair wil worden.

PENNY OP MARS (seizoen 3): Penny is een meisje met groot talent, dat enorm goed kan zingen. Dus schrijft ze zich in voor de middelbare school die alles doet om talenten op te leiden: MARS.

INSIDE PIXAR: Deze documentairereeks geeft een inkijkje in hoe het achter de schermen werkt bij filmstudio Pixar.

WEIRD BUT TRUE (seizoen 3): Deze serie laat broer en zus Charlie en KIrby Engelman zien, die uitvogelen hoe de wereld in elkaar steekt.

THE WONDERFUL WORLD OF MICKEY MOUSE: Deze serie bestaat uit tien afleveringen van zeven minuten per stuk. We krijgen te zien hoe Mickey en zijn beste vrienden avonturen beleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.