'The Mandalorian' krijgt mogelijk episch lichtzwaardduel

The Mandalorian zal straks een gevecht laten zien tussen twee wel heel belangrijke spelers.

Jim Pedd, 15-11-2020 10:00

Als we een nieuw gerucht mogen geloven rond The Mandalorian, dan staat ons werkelijk iets enorm spectaculairs te wachten voor het tweede seizoen. Het verhaal gaat namelijk dat Mando straks snel de hulp gaat krijgen van Ahsoka Tano.
En die Ahsoka Tano kennen we natuurlijk als de voormalig leerling van Anakin Skywalker. Zij is niet alleen sterk in de Force, maar beschikt ook over een lichtzwaard. En zal het daarom mogelijk samen met Bo-Katan op moeten nemen tegen de slechterik Moff GIdeon.

Lees ook: 'The Mandalorian'-kijkcijfers: beter dan seizoen 1?

Episch duel
De laatste keer dat we Bo-Katan in de Star Wars-franchise zagen, had ze nog het Darksaber in handen. Maar nu blijkt dat Moff Gideon dat heeft en wil Bo-Katan dat natuurlijk zo snel mogelijk terug zien te krijgen. Dat zal mogelijk leiden tot een spannend gevecht.

Lees ook: Controversieel Baby Yoda-moment in 'The Mandalorian' grappig bedoeld

Volgens lekker Mikey Sutton gaan we zien hoe Ahsoka Tano en Moff Gideon duelleren. "Dit zal een van de grootste actiescènes van The Mandalorian zijn en zal zelfs een aantal van de duels uit de Star Wars-films doen verbleken." Dat wordt dus wat, als dit verhaal klopt!

Bron: geekositymag

Lees meer over: The Mandalorian, Ahsoka Tano, Moff Gideon, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws