'Meisje van Plezier' snel te bekijken bij Videoland

'Meisje van Plezier' snel te bekijken op Videoland

Fans van de serie hoeven niet lang meer te wachten op het vervolg...

Geoffrey Ketels, 14 november 2020 om 19:37

Ben jij helemaal verkocht aan de serie Meisje van Plezier en kan je dan ook al niet wachten tot het derde seizoen verschijnt? Dat wachten is nu bijna voorbij...
Dat de serie Meisje van Plezier met Angela Schijf in de hoofdrol een derde seizoen heeft gekregen weten we natuurlijk allemaal. Wanneer dat derde seizoen te bekijken zou zijn bij Videoland bleef echter nog even geheim. Tot nu dan toch. Het derde seizoen zal dan ook verschijnen op 6 december.

Acht gloednieuwe afleveringen
Het derde seizoen van Meisje van Plezier is wel degelijk het laatste. De acht nieuwe afleveringen die verschijnen vormen dan ook de absolute zwanenzang van de reeks. Meisje van Plezier vertelt het verhaal van Nadine die niet alleen huisvrouw en moeder is, maar ook een eersteklas escort. De cast van Meisje van Plezier bestaat naast Schijf ook uit met name Peter Paul Muller, Roeland Fernhout en Birgit Schuurman.

In ieder geval, ben jij ook iemand die uitkijkt naar het verschijnen van het vervolg op deze serie? Dan heb je dus nog een kleine 3 weken te wachten. Vanaf 6 december kan je het laatste seizoen immers bekijken bij Videoland.

Lees meer over: Videoland, serie, series, Meisje van Plezier

Populair nieuws