search
Nieuw op Netflix: Het veelbelovende vierde seizoen van 'The Crown'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het veelbelovende vierde seizoen van 'The Crown'

Het vierde seizoen is vanaf zondag 15 november te bekijken op Netflix...

Het vierde seizoen van The Crown zou volgens velen het beste seizoen ooit moeten worden. Zal dit vierde seizoen de hooggespannen verwachtingen ook echt weten in te lossen?

Op zondag 15 november 2020 verschijnt op Netflix het vierde seizoen van de hitserie The Crown. Het verhaal van het vierde seizoen neemt ons mee naar de jaren '70 en '80 waarin we koningin Elizabeth volgen die te maken krijgt met premier Margaret Thatcher.

In deze periode raakt Engeland eveneens verzeild in de Falkland-oorlog. Deze oorlog laat de spanningen tussen de beide dames hoog oplopen. Bovendien wordt er ook naarstig verder gezocht naar een geschikte bruid voor prins Charles. Dit betekent (en hier hebben veel fans erg naar uitgekeken) dan we kennis zullen maken met Prinses Diana!

Lees ook: Netflix-serie 'The Crown' seizoen 4: Dit moet je weten

Inbraak in Buckingham Palace
Niet alleen het personage van Prinses Diana is iets waar veel fans naar uitkijken. Daarnaast hebben verschillende bronnen waaronder ook Deadline bijvoorbeeld gemeld dat ook de inbraak in Buckingham Palace in het jaar 1982 in de serie werd opgenomen. Volgens de geschiedenis sloeg Michael Fagan er op dat ogenblik in om in te breken bij een slapende Queen Elizabeth.

Meer dan ooit zijn er dus heel wat verschillende zaken om naar uit te kijken voor wat het vierde seizoen van The Crown betreft. Kan jij al niet wachten om een voorsmaakje te krijgen van het vierde seizoen? Bekijk dan even de onderstaande trailer.

Het vierde seizoen van The Crown verschijnt op Netflix op 15 november.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen