'The Walking Dead' onthulde al iets over de mysterieuze CRM

The Walking Dead begint nu langzaam dingen te onthullen over de mysterieuze CRM.

Jim Pedd, 14 november 2020 17:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead verwijst al jaren naar de Civic Republic. Dat nog ver voordat we er een glimps op kregen in de serie The Walking Dead: World Beyond.
Daarin leren we tot nu toe al wat meer over de groep die Rick Grimes met een helikopter meenam. Ondertussen weten we bijvoorbeeld dat er 200.000 mensen leven in de Civic Republic en dat de gemeenschap beschikt over een bruut leger, aangevoerd door Elizabeth Kublek. En dat er experimenten op zombies worden uitgevoerd. Bovendien hebben ze stroom, geld, een draaiende economie.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat ver voor de veiligheid

Allang bekend
Maar het is al langer bekend blijkt. In The Walking Dead seizoen 9 horen we voor het eerst iets over de Civic Republic. In oktober 2018 maakt Anne namelijk contact met een helikopterpiloot die haar vertelt dat er 'no pickups' zijn. Daarna vraagt hij of ze een A of een B bij zich heeft, waarop ze zegt dat het om een A gaat.

Lees ook: Vernieuwing in 'The Walking Dead'

Nadat Gabriel haar snapt, geeft ze toe dat ze mensen ruilt voor voorraden. Gabriel besluit daarop om Rick Grimes op de hoogte te stellen, waarop Anne hem aanvalt en probeert hem te laten bijten door een zombie. Ze besluit hem pas te sparen als ze Rick Grimes mee kan nemen.

Daarmee leren we dus voor het eerst iets over de CRM, al in het negende seizoen van The Walking Dead en ver voor The Walking Dead: World Beyond.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, CRM, Franchise, AMC, Rick Grimes

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws