search
Fans van 'Friends' kunnen eindelijk opgelucht ademhalen
Series / Nieuws

Fans van 'Friends' kunnen eindelijk opgelucht ademhalen

Er blijkt dan toch eindelijk licht te zijn aan het einde van de tunnel...

De reünie van Friends moest noodgedwongen worden uitgesteld naar een latere datum vanwege het Coronavirus. Nu kunnen fans echter opgelucht ademhalen.

Het lijkt er naar uit te zien dat er eindelijk bekend is gemaakt wanneer we de langverwachte reünie van Friends mogen verwachten. Acteur Matthew Perry heeft namelijk via Twitter bekend gemaakt dat de reünie in maart van volgend jaar zal verschijnen. In Friends vertolkt Perry de rol van Chandler.

Lees ook: Eindelijk onthuld waar Rachel's "it IS a big deal"-tekst echt over ging

Coronavirus
Fans van de serie Friends hebben ongelofelijk lang moeten wachten op een reünie... en toen kwam het Coronavirus ook nog even roet in het eten gooien. Eigenlijk zou de cast al eind mei te zien moeten zijn geweest in de reünie voor de lancering van de nieuwe streamingdienst HBO Max. Toen moesten de opnames dus echter worden opgeschort en ook in augustus gebeurde hetzelfde. Nu is er dus toch eindelijk licht aan het einde van de tunnel.

Iets minder dan één jaar na datum zal het dan dus eindelijk toch zover zijn. In maart kunnen fans eindelijk de reünie van Friends bekijken. Op welke dag dat precies het geval zal zijn... dat weten we dan weer nog niet.

Aanbevolen artikelen