Toch seizoen 3 voor 'The Punisher'?

Nog geen einde aan de avonturen van Frank Castle a.k.a. The Punisher?

Bram de Groot, 14-11-2020 18:33

Alweer begin 2019 verscheen het tweede en laatste seizoen van The Punisher op Netflix. De serie was één van de zes shows die onderdeel zijn van de gecancelde "Marvel Street-Level Heroes" reeks op de streamingdienst.
Met de komst van Disney+ besloot Walt Disney alle samenwerkingen met andere diensten stop te zetten, zo ook met Netflix. Toch is er hoop dat er meer The Punisher komt, ook bij hoofdrolspeler Jon Bernthal.

Meer The Punisher?
Tijdens een interview zei Bernthal hoop te hebben op een derde seizoen. "Ik denk ik dat er altijd hoop is," gaf hij toe. "Het is ongelooflijk gaaf hoeveel mensen reageerden op deze versie van Frank, en ik kan je niet vertellen hoeveel dat voor mij betekent. Hij betekent zoveel voor mij. Hij zit in mijn bloed, in mijn botten."

Lees ook: Klaagt Disney agenten die het 'The Punisher'-logo dragen aan?

"We zullen zien. Alle beslissingen worden genomen in kamers waar ik niet voor ben uitgenodigd [lacht]. En dat is oké voor mij. Mijn Frank is altijd beschikbaar," aldus Bernthal. 'Als we het telefoontje krijgen, ben ik klaar. Ik zal ervoor zorgen dat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat we het goed doen, anders doen we het helemaal niet."

Bron: comicbookmovie

Lees meer over: The Punisher, Seizoen 2, The Defenders, Daredevil, Charlie Cox, Jon Bernthal, Trailer, Jigsaw

Populair nieuws