'The Mandalorian' gaat het internet breken met nieuwe onthulling

'The Mandalorian' gaat het internet breken

Star Wars-serie The Mandalorian bouwt op naar iets heel spectaculairs, horen we nu.

Jim Pedd, 16 november 2020 om 08:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Mandalorian probeert elke week weer voor heel wat buzz te zorgen op het internet. Maar als we Mikey Sutton van Geekosity mogen geloven, moet de echte knaller nog komen. Daarmee wil Lucasfilm "het internet breken".
Tot nu toe zagen we al heel wat gave onthullingen in The Mandalorian. In de eerste aflevering debuteerde Cobb Vanth met het harnas van Boba Fett. Daarna zagen we een echte Bo-Katan Kryze, die op zoek is naar het Darksaber om heerser te worden van Mandalore. En we zullen snel niemand minder dan Ahsoka Tano te zien krijgen.

Lees ook: 'The Mandalorian' onthult 'Star Wars'-heldin in live-action

Het internet breken
Naar verluidt wil Lucasfilm met het debuut van Ahsoka Tano het internet helemaal breken. "Dat hopen ze net zo te doen als ze met Baby Yoda voor elkaar wisten te krijgen." Bovendien wordt er opgebouwd naar een episch lichtzwaardduel zoals we dat slechts zelden te zien hebben gekregen.

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt mogelijk episch lichtzwaardduel

"Lucasfilm is van plan een vurige showdown tussen Tano en Moff Gideon te laten zien, over het eigenaarschap van The Darksaber. Dat behoort tot de grootste actiescènes van The Mandalorian en zal zelfs beter zijn dan sommige lichtzwaardduels uit de Star Wars-films."

Bron: geekositymag

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws