search
Onthult 'The Walking Dead: World Beyond' de oorsprong van het zombievirus?

Onthult 'The Walking Dead: World Beyond' de oorsprong van het zombievirus?

The Walking Dead: World Beyond lijkt zomaar iets onthuld te hebben over waar het zombievirus vandaan komt.

Jim Pedd
Wat is de oorsprong van het zombievirus in de The Walking Dead-franchise? De serie The Walking Dead: World Beyond lijkt zomaar eens een hint te geven voor waar het virus vandaan komt.

Bedenker Robert Kirkman begon er dit jaar ineens over op Twitter: het virus zou uit de ruimte komen. Maar later trok hij die opmerking terug, door te schrijven dat hij zoiets nooit op Twitter zou onthullen. Toch begint het er een beetje op te lijken dat het virus toch uit de ruimte afkomstig is.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' heeft een groot probleem

Het virus
In de nieuwste aflevering van The Walking Dead: World Beyond haalt Huck herinneringen op aan haar voormalige leven als soldaat in de vroege dagen van de apocalypse. Ze vertelt dat ze met de rest van haar unit burgers moest escorteren naar veiligheid.

Lees ook: Weer meer onthullingen in 'The Walking Dead: World Beyond'

"Ik hoorde dat het terug kwam via een raket, dat het begon in de ruimte. Iemand ademde het in, het viel slecht en toen kwamen ze aan boord van een vliegtuig", aldus Huck.

Maar wat Robert Kirkman betreft, zullen we nooit weten of het verhaal van Huck klopt. Hij wil de oorsprong van de Walkers namelijk niet onthullen en gaat dat ook niet doen. Dat is zo in de 193 comicbook-issues die uitgebracht zijn en zal ook zo blijven.

Aanbevolen artikelen