Tientallen jaren gaan voorbij in de Marvel-puzzeldoos 'WandaVision'

Tientallen jaren gaan voorbij in 'WandaVision'

De serie WandaVision van Marvel Studios en Disney+ behandelt vele jaren in het MCU.

Bram de Groot, 16 november 2020 om 13:28

Verleden week werd duidelijk dat midden januari de eerste Disney+ serie van Marvel Studios te zien zal zijn en dit is uiteraard WandaVision. Nu wordt duidelijk dat de show vele tientallen jaren zal behandelen om dan toch weer uit te komen in het Marvel Cinematic Universe.
Lees ook: Heel veel nieuwe details en foto's Disney+-serie 'WandaVision'

"Het is jaren 50, 60, 70, 80, 90 enzovoorts. We komen daarna weer terecht in de MCU, in de echte wereld," aldus Paul Bettany tegenover Collider over de Marvel-serie. Hij sprak ook nog maar eens zijn bewondering uit over wat Marvel-baas Kevin Feige heeft gedaan en dat hij het slim vindt om de filmreeks te verlengen op televisie.

WandaVision is een puzzeldoos
"Terwijl elke aflevering zich ontvouwt, zal het publiek in staat zijn om de lagen te zien totdat er een mooie puzzeldoos aan iedereen zal worden onthuld. Het zal logisch zijn," legde Bettany uit. "Alle gekke dingen die gebeuren, gebeuren om een reden."

Lees ook: Startdatum eerste Marvel-serie op Disney+ 'WandaVision' is bekend

Vanaf 15 januari is WandaVision geschreven door Jac Schaeffer, geregisseerd door Matt Shakman en opgenomen door cameraman Jess Hall te zien op Disney+. Hieronder nogmaals die teaser trailer.


Bron: collider

Lees meer over: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws