Heel veel nieuwe details en foto's Disney+-serie 'WandaVision'

Heel veel nieuwe details Disney+-serie WandaVision

WandaVision heeft bizar genoeg nog altijd geen releasedatum gekregen van Disney+.

Jim Pedd, 11 november 2020 om 07:02

Entertainment Weekly heeft een hele rits details over de serie WandaVision onthuld. We zetten in dit artikel de belangrijkste onthullingen voor je op een rij.
De serie speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. De eerste aflevering speelt zich af in een campy, op de jaren vijftig geïnspireerde, setting die aan een sitcom moet doen denken. Dit deel is opgenomen voor een studiopubliek, precies zoals het gerucht lange tijd ook ging.

Lees ook: Schokkende onthulling Disney-serie 'WandaVision'

Meer details
We weten ook dat de serie in totaal zes afleveringen krijgt. "We hebben een serie gemaakt die echt lijkt op zes Marvel-films, die zo verpakt zijn dat je denkt dat het om een sitcom gaat," aldus actrice Teyonah Parris.

"Het was gestoord", zegt Elizabeth Olsen over het opnemen van delen van afleveringen voor een studiopubliek. "Dat was heel meta voor mijn gevoel, want ik bezocht dat soort opnames vroeger toen mijn zussen in dat soort setting werkten."

Lees ook: 'WandaVision' onthult nieuwe blik op hoofdpersonen

Paul Bettany kan zich daarin vinden. "Toen we klaar waren, wilden we eigenlijk allemaal echt graag door. Er een toer mee doen, een beetje WandaVision on Ice." Schrijver Jac Schaeffer ziet het dan ook als een liefdesbrief aan dit soort series van vroeger. "We eren al die ongelofelijke series en mensen die ons voor zijn gegaan."

Fans gaan vinden waar ze op hopen, belooft Marvel-baas Kevin Feige verder. "Als je de 23 films volgt die we hebben gemaakt, en mee gaat op reis in Phase 4, dan word je rijkelijk beloond."
Bron: EW

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Marvel, MCU

Populair nieuws