Nieuwe serie over elite balletdansers 'Tiny Pretty Things' binnenkort op Netflix

'Tiny Pretty Things' staat binnenkort op Netflix

De serie komt van de hand van niemand minder dan Michael MacLennan...

Geoffrey Ketels, 19 november 2020 om 17:29

Ballet is door de jaren heen een populair onderwerp geweest voor zowel films als series. Nu verschijnt er terug een nieuwe serie over ballet. De nieuwe serie luistert naar de naam Tiny Pretty Things en staat binnenkort op streamingdienst Netflix!
De nieuwe serie Tiny Pretty Things is gebaseerd op het gelijknamige boek dat op de markt werd gebracht door Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. In de reeks zien we hoe een topstudente wordt gesaboteerd en haar vervangster terecht komt in een wereld gevuld met leugens, verraad en vooral een moordende concurrentie.

Michael MacLennan
Het is niemand minder dan Michael MacLennan die uiteindelijk werd aangesteld om de boeken te herwerken tot een serie. MacLennan is geen nieuwe naam in serie-wereld. Hij was eerder dan ook reeds verantwoordelijk voor series als bijvoorbeeld Queer as Folk en Bomb Girls. Niet alleen schreef hij de serie en is hij bij het project betrokken als producer, daarnaast fungeert hij ook nog eens als showrunner.

De serie Tiny Pretty Things zal verschijnen op streamingdienst Netflix op 14 december. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Tiny Pretty Things, serie, series, Netflix

Populair nieuws