'His Dark Materials'-trailer toont fraaie beelden seizoen 2

His Dark Materials ziet er helemaal niet verkeerd uit dit nieuwe, tweede, seizoen.

Jim Pedd, 19-11-2020 17:34

His Dark Materials gaat de komende weken verder met zijn tweede seizoen. HBO heeft een trailer online gezet die laat zien waar het tweede seizoen over zal gaan.
We zien dat het Magisterium de jacht op Lyra heeft geopend. Maar makkelijk is dat niet, want ze zit in eerste instantie in de mysterieuze stad Citagazze, en later reist ze naar 'onze' Aarde met daar Will Parry en een totaalgebrek aan Daemons. Dat soort dingen gaan gebeuren in dit seizoen, waarin we eindelijk ook meer leren over de oorsprong van de dreiging die uitgaat vanuit het Magisterium.

Lees ook: Derde seizoen 'His Dark Materials' wordt vreemd

Tweede seizoen
De serie zet elke maandag een nieuwe aflevering online op HBO en op dinsdagen op Ziggo Movies & Series XL. Het is een verfilming van de gelijknamige boeken van Philip Pullman, een reeks van drie.

Lees ook: 'His Dark Materials' seizoen 2: Dit moet je weten

In de serie volgen we Lyra, een ogenschijnlijk normale, maar dappere jonge vrouw uit een andere wereld. Haar zoektocht naar een ontvoerd vriendje leidt haar tot een bizar plan waarin kinderen ontvoerd worden, en mensen proberen het geheim van het mysterieuze Dust te achterhalen. Op haar reis ontmoet Lyra de jongen Will die dapper en vastbesloten is. Samen ontdekken ze gevaarlijke geheimen.


Lees meer over: His Dark Materials, Philip Pullman, HBO

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie