Komt deze held naar 'Legends of Tomorrow'?

Komt deze held naar 'Legends of Tomorrow'?

Swamp Thing zou zomaar eens naar Legends of Tomorrow kunnen komen.

Jim Pedd, 19 november 2020 om 17:38

Swamp Thing is een serie waarvan al na een enkele aflevering duidelijk was dat deze niet snel meer te zien zou zijn. Maar de show heeft een nieuw leven gekregen op televisie en nu willen fans van zender The CW meer zien.
Dat is natuurlijk gewoon mogelijk. John Constantine had ook een serie op NBC die tot een einde kwam en vervolgens verder mocht in Legends of Tomorrow. In de comics was Constantine ook te zien in een verhaal rond Swamp Thing. Dus was het voor Comic Book logisch om die mogelijkheid te onderzoeken.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow'-cast samen op een nieuwe foto

Wel of niet?
Acteur Henderson Wade, de acteur die als Matt Cable te zien is in Swamp Thing sprak met de site. "Meteen," zei hij over een verschijning in Legends of Tomorrow. "Er was iets zo speciaal aan mijzelf onderdompelen in dat universum."

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' zit straks bomvol aliens

"Ik zag hoe hij verbonden was met uiteenlopende verhaallijnen. En dan ineens heb je het Arrowverse en hoor je wat de plannen waren. En waar over nagedacht werd voor Swamp Thing. Ik weet nog dat ik het daar ooit over had met producent Mark Verheiden, toen we pas net begonnen waren."

Bron: CB

Lees meer over: Legends of Tomorrow, Swamp Thing, Henderson Wade, Arrowverse, The CW

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws