Ezra Miller is een vuilnisbakman in Stephen King-serie 'The Stand'

Nieuwe details en trailer voor de grote Stephen King-serie The Stand.

Bram de Groot, 19-11-2020 17:39

We hebben ondertussen al heel wat beelden gezien uit de Stephen King-serie The Stand die later dit jaar te zien zal zijn op de Amerikaanse streamingdienst CBS All Access. Nu hebben we nieuwe details over de onverwachte rol van Ezra Miller, twee foto's van zijn personage én een nieuwe trailer.
Miller meldt tegenover Entertainment Weekly dat hij het gestoorde personage Trashcan Man speelt in de serie van regisseur Josh Boone (The New Mutants). "Trashy" is een behoorlijk onstabiele pyromaan die Randall Flagg (Alexander Skarsgard) als zijn redder ziet. Hij belooft zijn leven aan de demonische "Dark Man".

Lees ook: 'The Stand': Dit moet je weten over de Stephen King-serie

Vuurvast ondergoed
Over de rol zei Miller het volgende: "'Vuurvast ondergoed' waren de twee eerste woorden die uit mijn mond kwamen tijdens de eerste ontmoeting. Ik was erg geïnteresseerd in een directe samenwerking met de garderobeafdeling om een uiterlijk te bedenken dat volledig gebaseerd is op de praktische eisen van de pyromaan. Trash draagt "‹"‹niets anders dan wat nodig is om brandbommen te maken, ze aan te steken en zo dicht mogelijk bij de vlammen te komen - om te genieten van het vuur."

Lees ook: Brute trailer 'The Stand': nieuwe Stephen King-serie!

Hieronder zie je als eerste een nieuwe trailer, gevolgd door twee foto's van Ezra Millers vuilnisbakman. Mogelijk vanaf 17 december ook te zien via Netflix of Amazon Prime Video.

Bron: EW

Lees meer over: The Stand, Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgard, Owen Teague, CBS

Populair nieuws