Nieuwe thrillerserie 'El Desorden Que Dejas' binnenkort op Netflix

Topserie 'El Desorden Que Dejas' snel op Netflix

De nieuwe serie is een productie van de bedenker van de topserie 'Elite'...

Geoffrey Ketels, 19 november 2020 om 17:39

De maand december brengt ons een nieuwe topserie van Spaanse bodem. Het gaat deze keer om de serie El Desorden Que Dejas. Deze serie is afkomstig van de bedenker van Elite.
De verhaallijn van de serie El Desorden Que Dejas is gebaseerd op het gelijknamige boek dat eerder in het jaar 2016 door Montero werd uitgegeven. De serie zal bestaan uit acht delen en vertelt het verhaal van Raquel. Zij is een lerares literatuur die op een bepaald ogenblik beslist om les te gaan geven in het lyceum in de geboortestad van haar echtgenoot. Ze volgt een collega op die een aantal weken voordien op een toch wel vreemde wijze zelfmoord heeft gepleegd.

Mysterieus overlijden
Naarmate het verhaal vordert wordt duidelijk dat het overlijden van haar collega misschien wel helemaal geen zelfmoord was... of toch? Hoe het ook zij, Raquel begint op een bepaald ogenblik ook te vrezen voor haar eigen leven.

De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door Inma Cuesta. De bloedmooie actrice was eerder ook al te zien in Criminal: Spain. Ook in de andere rollen zijn verschillende bekende gezichten terug te vinden. Het gaat dan onder meer om Roberto Enríquez en Tamar Novas. Ook Arón Piper uit Elite is van de partij.

Deze serie is te bekijken op Netflix vanaf 11 december 2020.


Lees meer over: El Desorden Que Dejas, serie, series, Elite, Netflix

Populair nieuws