Fans roepen om ontslag actrice uit 'The Mandalorian'

Fans roepen om ontslag actrice uit The Mandalorian

Fans van Star Wars-serie The Mandalorian vinden dat Gina Carano ontslagen moet worden.

Jim Pedd, 22 november 2020 om 13:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans willen dat Disney+ en Lucasfilm afscheid nemen van actrice Gina Carano. Zij is als Cara Dune te zien in de serie The Mandalorian, maar plaatste een stel bepaald niet oncontroversiële berichten op Twitter.
Op de tijdlijn van Carano kan je zien dat ze redelijk de spot drijft met het cancel culture-fenomeen. Ook heeft ze heel wat commentaar op het verloop van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, en lijkt ze geen fan te zijn van mondmaskers die kunnen helpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lees ook: 'The Mandalorian' legt dit mysterie uit

Ontslag eisen
Op Twitter werd daardoor een tijdje de hashtag #FireGinaCarano trending. Een nogal luid groepje fans vindt dus dat de ster niet moet kunnen zeggen wat ze wil op sociale media. Je kan je natuurlijk ook wel afvragen in hoeverre het handig is wat ze doet met haar berichten.

Lees ook: Disney+ scoort echt bizar goed met Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Ze speelt een belangrijke rol in de serie The Mandalorian, waarin ze premiejager Cara Dune is. Cara helpt Din Djarin regelmatig bij het beschermen van Baby Yoda. Maar het personage is niet constant te zien en heeft nu een wat kleine rol gehad in de afleveringen die tot nu toe te zien waren.

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Cara Dune, Gina Carano

Populair nieuws