Netflix-hit 'Mindhunter' kan gewoon derde seizoen krijgen

David Fincher vindt het helemaal niet zo'n slecht idee om uiteindelijk een nieuw seizoen te maken.

Jim Pedd, 22-11-2020 14:07

Als het aan regisseur David Fincher ligt, komt er op een gegeven moment een nieuw, derde, seizoen voor de serie Mindhunter. Technisch gezien is de serie nooit geannuleerd, en is dat daarom dus nog altijd mogelijk.
De serie draait om seriemoordenaars, en de motivatie waarmee ze te werk gaan. De psychologische thriller kreeg twee seizoenen die goed ontvangen werden, maar niet genoeg bekeken waren om de vernieuwing voor een derde seizoen te garanderen. Maar de serie werd tegelijk nooit stopgezet.

Lees ook: Grote Netflix-serie krijgt definitief géén nieuw seizoen

Een terugkeer kan
Fincher laat weten het prima te vinden om terug te keren. "Op een zeker moment zou ik het leuk vinden om er weer naar terug te kijken. Onze hoop was om helemaal tot in de jaren negentig, begin jaren 2000, met de serie te gaan, en laten zien hoe mensen stonden aan te kloppen op de deur van Dennis Rader."

Lees ook: Toekomst Netflix-hit 'Mindhunter' onzeker

De regisseur is nu bezig met het maken van films van Netflix. Hij tekende een deal voor de komende vier jaar, waarin hij exclusief films voor de dienst maakt. Wellicht dat daarna een nieuw seizoen kan volgen voor Mindhunter.

Bron: Bloody Disgusting

Lees meer over: Mindhunter, Netflix, David Fincher

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix