search

Ons nieuws van zondag 22 november 2020

Disney+ gaat vol voor Marvel-series en niet films
Series / Nieuws

Disney+ gaat vol voor Marvel-series en niet films

Zijn de bioscoopfilms van Marvel nu net iets minder belangrijk dan de series op Disney+?

Begin volgend jaar trapt Disney+ dan eindelijk het Marvel Cinematic Universe af met WandaVision. In 2021 verschijnen nog veel meer series en die hebben nu ook de volledige aandacht van Marvel Studios. Mogelijk zelfs meer dan de films.

In een artikel van The Hollywood Reporter valt te lezen dat "de series de prioriteit hebben. Om deze te laten slagen, is veel aandacht nodig. De films draaien als een machine." De bron van THR zegt dat Kevin Feige de volledige controle heeft over de series.

Veel series al gepland
Komende jaren krijgen we naast WandaVision ook de series The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If...?, Ms. Marvel, Hawkeye, Moon Knight en She-Hulk te zien. En daarna moet een serie volgen over Nick Fury.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe

Amazon Prime Video voegde een hele rits, leuke nieuwe series toe aan zijn aanbod.

Wekelijks vertellen we je wat er allemaal nieuw verschijnt op streamingdienst Amazon Prime Video. Deze week hebben we twee nieuwe series voor je, evenals een serie waarvan weer een nieuwe aflevering verscheen.

Motherland: Fort Salem (1 seizoen): In deze Amazon Exclusive worden heksen ingezet om een leger van terroristen te verslaan.

The Pack (1 seizoen): In dit wereldwijde avontuur gaan 12 teams van honden en hun menselijke partners spannende uitdagingen aan om hun unieke band te vieren. Het winnende koppel gaat aan het eind van deze onvergetelijke reis naar huis met maar liefst $500.000, plus een donatie van $250.000 aan een diereninstantie. Viervoeters op avontuur wordt gepresenteerd door Olympisch skikampioen Lindsey Vonn en haar hond Lucy.

Ferro (1 seizoen): Tiziano Ferro is er altijd toe in staat geweest om zijn fans te verbazen op alle mogelijke manieren. Hij is ook altijd een gulle artiest geweest en nu hij vijftig wordt, laat hij met deze documentaire een belangrijk nieuw hoofdstuk in zijn leven zien. Hij verkocht miljoenen albums, maar zijn gewichtsproblemen bleven.

En dan is er een nieuwe aflevering van de serie The Walking Dead: World Beyond, nummer acht alweer. Met de volgende synopsis: Na een gruwelijke ontdekking staat de groep voor een keuze en wordt een van hen geconfronteerd met een trauma uit het verleden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe details over 'Green Lantern'-serie
Series / Nieuws

Nieuwe details over 'Green Lantern'-serie

Green Lantern gaat echt heel gaaf worden, als we zo kijken naar de personages.

HBO Max heeft met Green Lantern een van de meest interessante projecten in handen voor de streamingdienst. Nu zijn er wat nieuwe details online verschenen over de Lanterns die we gaan volgen in de serie.

Een van de belangrijkste toevoegingen is een volledig nieuwe Lantern, Bree Jarta. Zij zat niet eerder in de mythologie, maar dat maakt haar extra interessant. Zij is een zwarte vrouw van ergens in de dertig, die haar commitment aan de Lanterns echt uiterst serieus neemt. Ze had een menselijke vader en een buitenaardse moeder. Ze groeide op een andere planeet op.

Lees ook: Oorspronkelijke helden ontbreken in 'Green Lantern' van HBO

Ook nieuw
Ook nieuw zijn de personages Guy Gardner, een witte man van ergens in de dertig die er net als in de comics heel sterk uit zal zien. Guy is een personificatie van het patriottisme uit de jaren tachtig, waar Hulk Hogan en Rambo uit voort zijn gekomen. Hij is een echt alpha mannetje, maar met een gevoelig hart.

Lees ook: Gerucht: Dit is de cast van HBO-serie 'Green Lantern'

Dan is er Alan Scott, een witte man van 28 jaar oud. Hij ziet er uit als de typische G-Man, is knap, gladgeschoren en heeft een kapsel waarbij zijn haren altijd perfect zitten. Ook hij vecht voor de wereld, als homoseksuele man ook voor acceptatie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'His Dark Materials'-serie lost CGI-budget probleem slim op
Series / Nieuws

'His Dark Materials'-serie lost CGI-budget probleem slim op

His Dark Materials had toch een beetje te worstelen met een te klein CGI-budget.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie His Dark Materials is nu bezig met het tweede seizoen. Dat lost een belangrijk issue uit de eerste reeks afleveringen meteen op.

Daemons zijn verbonden aan mensen. het zijn manifestaties van het innerlijk fan de mens bij hen. Ze zijn er echt deel van, dat universum van schrijver Philip Pullman. Maar ze waren nauwelijks te zien in het eerste seizoen van de serie. Dat met reden, want de CGI die nodig is om ze te laten zien, is duur.

Lees ook: Derde seizoen 'His Dark Materials' wordt vreemd

Een oplossing
In The City of Magpies duiken we naar de wereld Citagazza, ofwel de stad in de lucht. Die lijkt in een aantal opzichten op de wereld van Lyra, maar mensen hebben geen Daemons. Dat scheelt meteen flink wat budget. En ook in de tweede aflevering zien we Oxford van Will, waarin je daar ook geen last van hebt.

Lees ook: 'His Dark Materials' seizoen 2: Dit moet je weten

Zo weet de serie dus gebruik te maken van een groter budget dat overblijft voor andere Daemons op momenten dat ze in de wereld van Pullman zijn. Pandalaimon verandert regelmatig van vorm (van een wolverine tot een vogel, en een rode panda) en we zien de Daemons van de heksen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel teleurstelling na stopzetten 'Black Lightning'-serie
Series / Nieuws

Veel teleurstelling na stopzetten 'Black Lightning'-serie

Er is weer een serie in het Arrowverse gecanceld: fans balen ervan.

Eerder deze week werd duidelijk dat The CW niet verder gaat met de serie Black Lightning over het personage Jefferson Pierce / Black Lightning van acteur Cress Williams. Even geleden werd al duidelijk dat Supergirl ophoudt na het eerstvolgende seizoen.

Black Lightning start begin volgend jaar aan het vierde seizoen en zal daarna niet terugkeren. En dat is enigszins opvallend aangezien de superheldenserie pas net is aangesloten op de huidige continuïteit van het Arrowverse, als gevolg van de "Crisis on Infinite Earths"-crossover.

Lees ook: Stekker uit superheldenserie 'Black Lightning'

Fans balen flink
Online zijn er nu flink wat reacties verschenen en die lopen uiteen van teleurstelling tot woede. Ergens is het ook wel te begrijpen, aangezien de show dus slechts vier seizoenen krijgt.

Positief is dat er een kans is dat het personage Khalil Payne a.k.a. Painkiller van Jordan Calloway een spin-off krijgt. Hierover volgt mogelijk snel meer nieuws.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde de volgende nieuwe series toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde de volgende nieuwe series toe afgelopen week

Het was echt weer een heel degelijk weekje op de doorgaans rustige streamingdienst.

Het was weer een heel degelijk weekje op Disney+, met vijf nieuwe toevoegingen. Voor deze streamingdienst is dat heel wat, dus laten we er meteen induiken!

The Mandalorian (S02E04): De Mandalorian herenigt oude bondgenoten voor een nieuwe missie.

En dan zijn er nog heel wat volledige series die op de streamingdienst verschenen:

BIG HERO 6 (seizoen 2): Hiro en zijn robot Baymax beleven weer nieuwe avonturen en ze moeten samen met hun vrienden de stad blijven beschermen.

THE LAST SECRETS OF THE NASCA: Deze documentaire laat nieuwe geheimen zien van de Nazca in Peru, een beschaving die verantwoordelijk is voor gigantische figuren op Aarde.

SECRETS OF THE ZOO (seizoen 2): We krijgen een blik achter de schermen van de grootste dierentuin van Amerika, de Columbus Zoo and Aquarium.

MARVELS 616: Deze documentaireserie vergelijkt Marvel-personages met de echte wereld. Zo zie je hoe de wereld gereflecteerd wordt in het MCU.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel onthullingen in 'The Walking Dead' seizoen 10c
Series / Nieuws

Veel onthullingen in 'The Walking Dead' seizoen 10c

The Walking Dead gaat half februari weer verder op tv-zender AMC.

Er is een nieuwe synopsis vrijgegeven voor de komende zes nieuwe afleveringen van The Walking Dead. De zes afleveringen spelen zich af in de nasleep van de Whisperer War, waarin we zullen zien hoe onze overlevenden worstelen met trauma's uit het verleden, nieuwe vrienden en vijanden ontmoeten.

Tegelijk zal de serie beginnen met een pad richting het elfde en laatste seizoen, waarin de Commonwealth een belangrijke rol heeft. Showrunner Angela Kang liet al weten dat dit langzaam opgebouwd gaat worden in de zes bonusafleveringen, maar dat het kleinschaligere verhalen zijn.

Lees ook: 'The Walking Dead' brengt mogelijk deze spin-off

Eerste synopsissen
Allereerst hebben we een synopsis voor het volledige seizoen:
Eerder zagen we de val van Alpha en het einde van de Whisperers War. The Kingdom is gevallen. Hilltop bijna helemaal vernietigd, en Alexandria verlaten in voorbereiding op de laatste slag. Onze overlevenden waren in de val gelokt, gescheiden van elkaar. Maar met een bijna zekere dood in het verschiet, werkten ze samen om Beta te vermoorden en de dreiging van de horde te elimineren.

Lees ook: 'The Walking Dead' onthulde al iets over de mysterieuze CRM

In deze zes nieuwe afleveringen zien we dat onze overlevenden proberen de draad weer op te pakken, en de schade die de Whisperers veroorzaakt hebben, te herstellen. De jaren van worsteling wegen op hen, terwijl trauma's uit het verleden weer opkomen, en hun meer kwetsbare kanten blootleggen. Terwijl ze de staat van de mensheid bevragen, evenals de staat van hun collectieve gemeenschap en hun eigen geestelijke gezondheid, moeten ze zoeken naar innerlijke kracht.

Synopssisen en titels
Ook zijn voor de zes extra afleveringen synopsissen vrijgegeven.

S10E17: Home Sweet Home: Maggie is teruggekeerd met een verhaal dat ze nog niet kan delen, zelfs als haar verleden haar inhaalt. Negans veiligheid komt weer in het geding. Daryl en Negan vechten tegen een ongeziene en onbekende bedreiging.

S10E18: Find Me: Een avontuur voor Daryl en Carol gaat mis, als ze een oud hutje tegenkomen. Het brengt Daryl terug naar de jaren waarin hij de groep had verlaten toen Rick verdwenen was.

S10E19: One More: Gabriel en Aaron zoeken naar eten en voorraden om terug te brengen naar Alexandria. Kleine tragedies leiden tot grotere tragedies, terwijl geloof verbroken wordt en optimisme gefragmenteerd raakt, en ze de ultieme test moeten zien te halen.

S10E20: Splinter: Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess worden gevangen en gescheiden. Princess worstelt met herinneringen aan haar traumatische verleden en probeert met behulp van Ezekiel te ontkomen.

S10E21: Diverged: Daryl en Carol komen bij een splitsing in de weg en gaan elk hun eigen pad. Elk in hun eigen overlevingsmodus, waarbij de makkelijkste uitdagingen veel moeilijker worden. Zullen hun individuele reizen het punt zijn dat hun vriendschap kan repareren?

S10E22: Here's Negan: Carol neemt Negan mee op een reis, om de spanningen te minimaliseren. Negan reflecteert op de zaken die hem geleid hebben tot dit punt, en trekt een conclusie over zijn toekomst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoen Netflix-hit 'Stranger Things' krijgt nog meer namen
Series / Nieuws

Nieuwe seizoen Netflix-hit 'Stranger Things' krijgt nog meer namen

Stranger Things breidt zijn cast behoorlijk uit, maar dat moet ook wel met deze scope.

Netflix-serie Stranger Things bevindt zich diep in de opnames van het vierde seizoen. En nu horen we dat er acht nieuwe castleden toegevoegd zijn aan de hitserie.

Een van de meest prominente namen is die van Robert Englund. Hij werd vooral bekend als een horroricoon, omdat hij jarenlang de rol van Freddy Krueger speelde in de A Nightmare on Elm Street-franchise. Hij zal een man met de naam Victor Creel spelen in de serie van Netflix; iemand die in de jaren vijftig in een psychiatrisch ziekenhuis werd opgenomen voor een verschrikkelijke moord.

Lees ook: Check hier nieuwe foto's van 'Stranger Things'

Maar er is meer
Er zijn nog zeven andere toevoegingen aan de cast, waaronder Jamie Campbell Bower (van de Twilight-saga), Eduardo Franco en Tom Wlaschiha.

Lees ook: Nieuwe beelden Netflix-hit 'Stranger Things'

Van hen weten we ook wie ze spelen, want dat werd allemaal bekend gemaakt op Twitter:


Dit nieuwe seizoen zijn onze vrienden verdeeld. De actie is ineens niet meer alleen op Hawkins geconcentreerd, maar ook op Rusland en andere delen van de Verenigde Staten dan het kleine dorpje Hawkins. Dat belooft dus wat!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stoere beelden 'WandaVision'-serie van Marvel
Series / Foto's

Stoere beelden 'WandaVision'-serie van Marvel

Vision (Paul Bettany) en Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) zijn maar een apart duo.

Sinds maart 2020 werd er heel wat geschoven met de films en series in het Marvel Cinematic Universe. Nu is nagenoeg zeker dat WandaVision in januari op Disney+ verschijnt en daarin zijn uiteraard Vision (Paul Bettany) en Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) de belangrijkste gezichten.

De promotie voor de show wordt nu opgeschroefd en hieronder zie je twee creactieve covers van Empire Magazine, met daarop uiteraard de twee Marvel-figuren die in de films als naar elkaar toegroeiden. In de series zijn ze een stelletje, al is er wel iets vreemds aan de hand. Want... Ging Vision niet dood in Avengers: Infinity War?

Lees ook: Tientallen jaren gaan voorbij in de Marvel-puzzeldoos 'WandaVision'

Gave covers Empire magazine
Hieronder dus die covers, met op de tekst: Een heks. een robot. een gamechanger. Het volledige verhaal over Marvels trippy nieuwe tv-serie.

Vanaf 15 januari is WandaVision te zien op Disney+. Er verschijnen in totaal zes afleveringen en de serie is in inleiding voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness die in 2022 verschijnt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'The Mandalorian' een spin-off rond deze Mandalorian?
Series / Nieuws

Krijgt 'The Mandalorian' een spin-off rond deze Mandalorian?

The Mandalorian-ster Bo-Katan Kryze zou een eigen serie krijgen, maar of dat klopt?

Actrice Katee Sackhoff is te zien als Bo-Katan Kryze in The Mandalorian. Het verhaal gaat dat haar personage een spin-off serie zou kunnen krijgen, samen met Cara Dune (gespeeld door Gina Carano).

Maar tijdens een gesprek met Deadline vertelde Sackhoff dat ze geen idee heeft van zo'n serie. "Ik weet niet waar je het over hebt en dat is oprecht de waarheid," aldus Sackhoff tegenover de website.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' onthult lot Keizerrijk

Heel veel series
Gelukkig kunnen we nog heel wat ander Star Wars-materiaal verwachten de komende tijd. Zo zit er een serie aan te komen die draait om het personage Cassian Andor. Ook krijgen we een show rond Obi-Wan Kenobi en zit er een serie aan te komen rond vrouwelijke personages gemaakt door Leslye Headland.

Lees ook: 'The Mandalorian' legt dit mysterie uit

Ook werkt Jon Favreau al aan een derde seizoen van The Mandalorian en gaat het verhaal dat er gekeken wordt naar een serie rond Ahsoka Tano en Boba Fett. Wat er allemaal aan zit te komen is niet helemaal zeker, maar er lijkt veel mogelijk te zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon': Dit moet je weten
Series / Featured

'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon': Dit moet je weten

House of the Dragon wordt weer een lekker complexe, gruwelijke en gewelddadige serie.

Game of Thrones mag dan wel voorbij zijn, wat HBO betreft blijft de franchise voorlopig gewoon bestaan. En dus krijgen we een spin-off die The House of the Dragon gaat heten. Recent werd in Paddy Considine de hoofdrolspeler gevonden.

Considine is straks te zien als King Viserys Targaryen, de vijfde koning in de lijn, een vriendelijke en rechtvaardige koning. Maar zijn nieuwe huwelijk brengt de mannelijke erfgenamen lijnrecht tegenover elkaar en dat leidde tot een verschrikkelijke oorlog die op Westeros uitgevochten werd. Wat weten we eigenlijk over de hoofdpersonen en de serie?

Lees ook: Viserys Targaryen gevonden voor 'Game of Thrones: House of the Dragon'!

Waar gaat het over?
De serie speelt zich 300 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af. We zien het verhaal van een strijd tussen de familie Targaryen. We zien draken versus draken, broers tegen zussen, ooms tegen tantes enzovoorts. Het wordt een bittere strijd om de Iron throne, en een strijd die Westeros compleet uit elkaar scheurt.

Lees ook: Dit is wanneer de 'Game of Thrones' spin-off moet verschijnen

Wat ging er mis?
Op het fictieve Westeros is het zo dat de eerstgeboren zoon gewoonlijk de erfgenaam is. Het eerste kind krijgt de kastelen en het land van zijn vader. Dat gebeurde ook bij de familie Targaryen, hoewel niet altijd. King Jaehaerys I volgde namelijk een iets ander systeem. Toen zijn oudste zoon, Prince Aemon, dood ging, en een dochter genaamd Rhaenys achterliet, koos Jaehaerys I zijn volgende oudste zoon als troonopvolger, Prince Baelon.

Daar was Queen Alysanne bepaald niet blij mee, want kleindochter Rhaenys van Jaehaerys I had de troonopvolger moeten zijn. Toen Baelon plotseling om het leven kwam, evenals Queen Alysanne en een van haar dochters, besloot een rouwende Jaehaerys zijn Great Council bij elkaar te roepen om te stemmen over de troonopvolging. Die koos toen Viserys, de zoon van Baelon en dus niet de zoon van Rhaenys, Laenor.

Lees ook: Ontwikkeling 'Game of Thrones' spin-off raakt in stroomversnelling

Tijdens zijn heerschap benoemde Viserys zijn dochter Rhaenyra (dochter van zijn eerste vrouw) als erfgenaam. Maar bij zijn dood, nam zijn zoon Aegon (van zijn tweede vrouw) de troon over. Dat zorgde voor een boel gedoe, en lanceerde de Dance of Dragons. Een oorlog die heel veel slachtoffers eiste en voor gruwelijke sterfgevallen moet hebben gezorgd.

Wie krijgen we te zien?
In elk geval King Viserys I, wiens dood in 129 AC zorgde voor de strijd. Zijn draak was de grootste ooit: Baelerion the Black Dread. Die werd ook ooit bereden door King Aegon I Targaryen tijdens zijn pogingen om Westeros te veroveren. Ook zien we Alicent Hightower, de tweede vrouw van Viserys I en wiens volgelingen wilden dat Aegon de nieuwe koning zou worden.

Verder volgen we Daemon Targaryen, die als sterke krijger uiteindelijk in ballingschap eindigde. Jaren later zou hij de burgeroorlog beginnen. Zijn draak Caraxes was een kleine, maar rode draak die nogal gevreesd werd. Ook zullen we Rhaenyra zien, een bloedmooie vrouw die behoorlijk koppig was. Zij is de dochter van koning Viserys I.

Dit zijn natuurlijk lang niet alle personages, want de verhalen van George R.R. Martin zitten boordevol verschillende personages.

Wie maken de serie?
De serie wordt gemaakt door showrunners Miguel Sapochnik en Ryan Condal. Bovendien zijn zij uitvoerend producenten van de serie, een positie die ze samen met bedenker George R.R. Martin en VInce Gerardis innemen. Sapochnik regisseert de pilot en een aantal andere afleveringen en Condal schrijft de première.

De serie is in 2022 te zien op HBO.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'Mindhunter' kan gewoon derde seizoen krijgen
Series / Nieuws

Netflix-hit 'Mindhunter' kan gewoon derde seizoen krijgen

David Fincher vindt het helemaal niet zo'n slecht idee om uiteindelijk een nieuw seizoen te maken.

Als het aan regisseur David Fincher ligt, komt er op een gegeven moment een nieuw, derde, seizoen voor de serie Mindhunter. Technisch gezien is de serie nooit geannuleerd, en is dat daarom dus nog altijd mogelijk.

De serie draait om seriemoordenaars, en de motivatie waarmee ze te werk gaan. De psychologische thriller kreeg twee seizoenen die goed ontvangen werden, maar niet genoeg bekeken waren om de vernieuwing voor een derde seizoen te garanderen. Maar de serie werd tegelijk nooit stopgezet.

Lees ook: Grote Netflix-serie krijgt definitief géén nieuw seizoen

Een terugkeer kan
Fincher laat weten het prima te vinden om terug te keren. "Op een zeker moment zou ik het leuk vinden om er weer naar terug te kijken. Onze hoop was om helemaal tot in de jaren negentig, begin jaren 2000, met de serie te gaan, en laten zien hoe mensen stonden aan te kloppen op de deur van Dennis Rader."

Lees ook: Toekomst Netflix-hit 'Mindhunter' onzeker

De regisseur is nu bezig met het maken van films van Netflix. Hij tekende een deal voor de komende vier jaar, waarin hij exclusief films voor de dienst maakt. Wellicht dat daarna een nieuw seizoen kan volgen voor Mindhunter.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans roepen om ontslag actrice uit 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Fans roepen om ontslag actrice uit 'The Mandalorian'

Fans van Star Wars-serie The Mandalorian vinden dat Gina Carano ontslagen moet worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans willen dat Disney+ en Lucasfilm afscheid nemen van actrice Gina Carano. Zij is als Cara Dune te zien in de serie The Mandalorian, maar plaatste een stel bepaald niet oncontroversiële berichten op Twitter.

Op de tijdlijn van Carano kan je zien dat ze redelijk de spot drijft met het cancel culture-fenomeen. Ook heeft ze heel wat commentaar op het verloop van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, en lijkt ze geen fan te zijn van mondmaskers die kunnen helpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lees ook: 'The Mandalorian' legt dit mysterie uit

Ontslag eisen
Op Twitter werd daardoor een tijdje de hashtag #FireGinaCarano trending. Een nogal luid groepje fans vindt dus dat de ster niet moet kunnen zeggen wat ze wil op sociale media. Je kan je natuurlijk ook wel afvragen in hoeverre het handig is wat ze doet met haar berichten.

Lees ook: Disney+ scoort echt bizar goed met Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Ze speelt een belangrijke rol in de serie The Mandalorian, waarin ze premiejager Cara Dune is. Cara helpt Din Djarin regelmatig bij het beschermen van Baby Yoda. Maar het personage is niet constant te zien en heeft nu een wat kleine rol gehad in de afleveringen die tot nu toe te zien waren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-debat weer helemaal geopend
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-debat weer helemaal geopend

Avatar: The Last Airbender-fans hebben al heel lang een duidelijk idee over Aang en Katara.

Regisseur Giancarlo Volpe lijkt ernaar te hinten dat het eigenlijk niet de bedoeling was om Aang en Katara bij elkaar te brengen in Avatar: The Last Airbender. De liefde tussen de twee is veelbesproken door fans, en lijkt oorspronkelijk niet zo gepland te zijn.

Heel wat fans vonden dat Katara beter gepast zou hebben bij de antagonist die een held werd, Zuko. Doordat Avatar deze zomer op Netflix verscheen, kwam dat debat weer tot leven. En nu speelt ook regisseur Giancarlo Volpe daarop in.

Lees ook: Wat er met Azula gebeurde na 'Avatar: The Last Airbender'

Niet zo bedoeld
Op Twitter gebruikte Volpe een populaire meme die voortkomt uit de vele incorrecte statements van de Amerikaanse president Donald Trump en de zijnen rond fraude bij de verkiezingen. We lezen bij vrijwel elk bericht dat hij schreef dat "officiële bronnen deze claim niet onderschrijven".

Lees ook: Hoe beide 'Avatar: The Last Airbender'-series verbonden zijn

Nu lezen we diezelfde melding bij de tweet van Volpe: "Aang en Kata waren uiteraard voor elkaar gemaakt." Dus oftewel: daar lijkt het steeds minder op!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.