Eerste plotdetails 'Dexter'-revival onthuld

Eerste plotdetails 'Dexter'-revival onthuld

Het negende seizoen van Dexter gaat toch geen echt negende seizoen zijn!?

Jim Pedd, 20 november 2020 om 09:12

Afgelopen oktober kregen we te horen dat Dexter na acht seizoenen en een behoorlijk tegenvallend einde, nog niet voorbij is. De serie komt in de herfst van 2021 terug op televisiezender Showtime, met een tien afleveringen durend seizoen.
The Hollywood Reporter meldt nu dat Marcos Siega, die lange tijd meewerkte aan de serie, getekend heeft om als uitvoerend producent mee te werken. Bovendien zal Siega ook een aflevering van de revivalreeks regisseren. Hij maakte tot nu toe negen afleveringen van de televisieserie.

Lees ook: 'Dexter'-revival wordt geen normaal nieuw seizoen

Het plot
Ook liet hij iets weten over het plot. "We mogen min of meer opnieuw beginnen. Dit is voor ons niet het negende seizoen van Dexter. Er zijn tien jaar verstreken en net zoveel jaar tegen de tijd dat dit te zien is. De serie zal de tijd die verstreken is ook echt laten zien. Wat het einde van de serie betreft: dat lijkt echt helemaal niet op hoe de serie oorspronkelijk eindigde. Het is een geweldige kans voor ons, want nu mogen we een nieuw einde schrijven."

Lees ook: 'Dexter' keert terug met Michael C. Hall!

Toch zal je zien dat het oorspronkelijke einde wel zijn weerslag vindt hierin. "We zullen niets ongedaan maken. We gaan het publiek niet verraden en doen alsof dat allemaal een droom was. Wat in die acht jaar gebeurd is, is ook echt gebeurd."

Bron: CB

Lees meer over: Dexter, Showtime, Revival

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws