search

Ons nieuws van vrijdag 20 november 2020

Veelbelovende eerste trailer 'Batwoman'-serie
Series / Trailer

Veelbelovende eerste trailer 'Batwoman'-serie

De "nieuwe" Arrowverse heldin van Javicia Leslie komt er snel aan.

Eerder dit jaar werd duidelijk dat actrice Javicia Leslie de rol van Ryan Wilder a.k.a. Batwoman gaat spelen in de serie Batwoman van de zender The CW. Ze neemt de rol over van actrice Ruby Rose die al na één seizoen stopte bij de DC-serie.

Na heel wat foto's en heel wat ander promotioneel materiaal hebben we hieronder dan eindelijk een eerste snelle én - volgens The CW - krachtige teaser trailer voor het nieuwe seizoen van Batwoman. Ook deze serie speelt zich (uiteraard) af in het grote Arrowverse.

Lees ook: Wow! Dit is de nieuwe Batwoman van Javicia Leslie!

Eerste teaser voor Batwoman
Op 17 januari start het tweede seizoen van Batwoman op de Amerikaanse zender met een nog onbekend aantal afleveringen. In de beelden zien we hoe Ryan Wilder haar pak aantrekt. Ze is duidelijk op zoek naar wat gerechtigheid.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Michael J. Fox stopt met acteren door zijn ziekte
Series / Nieuws

Michael J. Fox stopt met acteren door zijn ziekte

De acteur is al een tijdje ziek en zou het acteren niet meer aankunnen...

Treurig nieuws vandaag voor fans van acteur Michael J. Fox. In zijn boek No Time Like the Future laat de acteur namelijk optekenen dat hij niet langer zal acteren door de ziekte waarmee hij te maken heeft.

In het jaar 1991 kreeg Michael J. Fox te horen dat hij leed aan de ziekte Parkinson. Recentelijk moest de acteur nog onder het mes om een goedaardige tumor te laten verwijderen die zich in de wervelkolom had genesteld. Ondanks het onschuldige karakter van de tumor heeft de gezondheid van de acteur hier danig onder geleden. Deze gebeurtenis heeft uiteindelijk zelfs geleid tot het besluit om zijn acteercarrière stop te zetten.

Moeite met praten
De inmiddels 59-jarige acteur heeft te kennen gegeven steeds meer moeite te hebben met praten. Daarnaast zou hij ook zeer snel uitgeput raken. In het boek van Fox staat onder meer het volgende te lezen:

"Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd dat ik gedurende twaalf uur zeven pagina's aan dialogen uit mijn hoofd aan het leren was behoort tot het verleden. Mijn beste tijd is geweest en dat is goed zo."

Tot slot was er ook nog een klein beetje goed nieuws. Ondanks bovenstaande stellingen in zijn boek gaf de acteur immers finaal nog aan dat hij niet uit kan sluiten dat hij zich ooit nog eens terug aan een project zal verbinden. Wanneer dat gebeurt zal dat echter niet langer als acteur zijn. Fox was onder meer te zien in series als The Good Wife, Designated Survivor en The Good Fight.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel nieuwe acteurs voor live-action 'Cowboy Bebop' van Netflix
Series / Nieuws

Veel nieuwe acteurs voor live-action 'Cowboy Bebop' van Netflix

Er wordt steeds meer duidelijk over de veelbelovende anime-verfilming van Netflix!

Netflix heeft via Deadline aangekondigd dat er zes nieuwe acteurs zijn ingehuurd om de cast van de live-action serie Cowboy Bebop te versterken. Ook is bekend geworden dat sommige personages er anders uit zullen zien dan anime-fans gewend zijn.

Lees ook: Netflix pakt groot uit met nieuwe serie 'Cowboy Bebop'!

Als eerste hebben we Geoff Stults (Stargirl), die de rol zal spelen van Chalmers in de serie. De politieagent is de voormalige partner van Jet Black in de moorddivisie van de Inter Solar-System Police. De naam van Chalmers is anders dan in de anime, maar zijn rol blijft even belangrijk.

Daarnaast zal Tamara Tunie (Black Earth Rising) de rol spelen van Ana, de eigenaar van de populairste underground jazzclub op Mars. Ze wordt door hoofdpersonage Spike gezien als moederfiguur, maar ze is allesbehalve knuffelbaar en gezellig. Ana's rechterhand. de non-binaire Gren, wordt gespeeld door Mason Alexander Park.

Castingnieuws in overvloed
Ook is er Rachel House (Thor: Ragnarok), die de rol speelt van Mao, de baas van de criminele 'White Tigers'-familie. Mao was in de animatieserie een mannelijk personage. De wijziging van geslacht geldt ook voor de personages Shin en Lin, die door respectievelijk Ann Truong en Hoa Xuande zullen worden gespeeld. Ook Shin en Lin werken voor de bad guys in de serie.

Het is (nog steeds) onduidelijk wanneer we Cowboy Bebop kunnen verwachten op Netflix.

Lees ook: Acteur John Cho gewond: 'Cowboy Bebop' van Netflix flink vertraagd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 'The Walking Dead' keert snel terug mét 'Terminator 2'-ster
Series / Nieuws

'The Walking Dead' keert snel terug mét 'Terminator 2'-ster

In februari 2021 start de nieuwe reeks afleveringen van The Walking Dead seizoen 10.

Na "A Certain Doom" van 4 oktober jl. werd de laatste aflevering van het oorspronkelijke tiende seizoen van The Walking Dead uitgezonden. Met dank aan corona wordt dit seizoen uitgebreid met nog eens zes afleveringen. Nu is duidelijk wanneer deze verschijnen, hoe ze heten en welke acteur een belangrijke rol gaat spelen.

Als eerste die acteur. Niemand minder dan Terminator 2-acteur Robert Patrick zal een belangrijke rol gaan spelen, als een slechterik. Zijn personage blijkt er nog al een andere levensstijl op na te houden.

Ook werd onderstaande 'table read' als teaser voor de aflevering S10E19 vrijgegeven, waarin we Patrick zien met acteurs Ross Marquand, (Aaron), Seth Gilliam (Father Gabriel) en Josh McDermitt (Eugene Porter).Lees ook: Meest schokkende scène uit 'The Walking Dead' voor Lauren Cohan

Titels van de afleveringen
En AMC heeft ook de titels vrijgegeven voor de zes afleveringen. Deze worden "Home Sweet Home", "Find Me", "One More", "Splinter", "Diverged" en "Here's Negan" genoemd. Vanaf 28 februari keert The Walking Dead dus weer terug.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste plotdetails 'Dexter'-revival onthuld
Series / Nieuws

Eerste plotdetails 'Dexter'-revival onthuld

Het negende seizoen van Dexter gaat toch geen echt negende seizoen zijn!?

Afgelopen oktober kregen we te horen dat Dexter na acht seizoenen en een behoorlijk tegenvallend einde, nog niet voorbij is. De serie komt in de herfst van 2021 terug op televisiezender Showtime, met een tien afleveringen durend seizoen.

The Hollywood Reporter meldt nu dat Marcos Siega, die lange tijd meewerkte aan de serie, getekend heeft om als uitvoerend producent mee te werken. Bovendien zal Siega ook een aflevering van de revivalreeks regisseren. Hij maakte tot nu toe negen afleveringen van de televisieserie.

Lees ook: 'Dexter'-revival wordt geen normaal nieuw seizoen

Het plot
Ook liet hij iets weten over het plot. "We mogen min of meer opnieuw beginnen. Dit is voor ons niet het negende seizoen van Dexter. Er zijn tien jaar verstreken en net zoveel jaar tegen de tijd dat dit te zien is. De serie zal de tijd die verstreken is ook echt laten zien. Wat het einde van de serie betreft: dat lijkt echt helemaal niet op hoe de serie oorspronkelijk eindigde. Het is een geweldige kans voor ons, want nu mogen we een nieuw einde schrijven."

Lees ook: 'Dexter' keert terug met Michael C. Hall!

Toch zal je zien dat het oorspronkelijke einde wel zijn weerslag vindt hierin. "We zullen niets ongedaan maken. We gaan het publiek niet verraden en doen alsof dat allemaal een droom was. Wat in die acht jaar gebeurd is, is ook echt gebeurd."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' onthult lot Keizerrijk
Series / Featured

'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' onthult lot Keizerrijk

The Mandalorian laat zien dat het Keizerrijk echt niet klaar was na de Battle of Endor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Mandalorian laat zien hoe het na Return of the Jedi is vergaan in het Star Wars-universum. Op het eerste gezicht zou je denken dat het Keizerrijk klaar was na het exploderen van de Death Star, maar niets is minder waar.

Goed, dankzij de boeken die uitkwamen, wisten we natuurlijk al dat dit beeld niet helemaal accuraat was. Maar langzaamaan krijgen we steeds meer context. De serie laat zien dat zelfs na de slag om Jakku, het Keizerrijk niet klaar was.

Lees ook: 'The Mandalorian' legt dit mysterie uit

Niet klaar
De site Screen Rant schrijft het goed op: "The Mandalorian herschrijft het begrip van fans van de geschiedenis van het sterrenstelsel. Hoewel de burgeroorlog officieel voorbij was, lijkt het erop dat die vervangen is door kleinschaligere conflicten tussen de New Republic Defense Fleet en Imperials. Het is mogelijk dat die gevechten nog decennia door zijn gegaan, waarmee je kan uitleggen waarom de New Republic zo ontzettend lang paranoïde bleef over activiteiten van het Keizerrijk, vooral in het boek van Claudia Grey, Bloodline, dat zich bijna 20 jaar later afspeelt en vlak voordat de First Order uit de Unknown Regions opstaat."

Lees ook: Disney+ scoort echt bizar goed met Star Wars-serie 'The Mandalorian'

De komende tijd verwachten we nog meer van dit soort onthullingen, aangezien de serie straks onder meer Ahsoka Tano gaat onthullen. Dat belooft dus wat!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Joker gaat brute dingen doen in de serie Titans'
Series / Nieuws

'Joker gaat brute dingen doen in de serie Titans'

Het gerucht gaat dat de Joker te zien zal zijn in Titans, met dodelijke gevolgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Titans is er tot nu toe best goed in geslaagd om een groots DC-universum op te bouwen. Het derde seizoen komt er nu snel aan en zal ons ook een Joker laten zien.

Daniel Richtman, die regelmatig details naar buiten brengt via zijn Patreon-account, stelt nu dat de Joker ook in de serie voor zal komen. Sterker nog, volgens hem zal Joker op een gegeven moment zich schuldig maken aan de dood van Jason Todd. Dat terwijl die laatste net zijn debuut gaat maken als Red Hood in de serie.

Lees ook: Dit is Red Hood uit 'Titans'-serie van Netflix

A Death in the Family
In de comics is er de A Death in the Family-verhaallijn. Daarin ging de tweede Robin dood na een aanvaring met de Joker, die hem op brute wijze vermoorde. Tegelijk stond Jason Todd jaren later op uit de dood en was hij ineens te zien als nieuwe held.

Lees ook: 'Titans' doet het helemaal anders met seizoen 3

Of Titans ook echt een rol heeft voor de Joker is niet bekend. Mogelijk zal hij wel te zien zijn, vooral nu acteur Iain Glen terugkeert als Bruce Wayne, a.k.a. Batman. Het lijkt daardoor redelijk waarschijnlijk dat er ruimte is voor de Joker, een van de grootste schurken van de franchise. Bovendien maakt het nieuwe seizoen mogelijk ook plek voor Lex Luthor en Batgirl.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'You' vindt nieuw castlid
Series / Nieuws

Netflix-hit 'You' vindt nieuw castlid

Weer een nieuwe toevoeging aan de cast van Netflix-serie You, ditmaal actrice Tati Gabrielle.

Interessant castingnieuws vanuit Netflix. Voor de hitserie You is een nieuw castlid aangetrokken. Actrice Tati Gabrielle, die we kennen van Netflix-serie The Chilling Adventures of Sabrina, is gecast in de serie.

We weten ook al welke rol zij gaat spelen. Gabrielle is straks te zien als Marienne, een slimme, no-nonsense bibliothecaresse die woont in de buurt van Joe en Love. "En er gaat niet veel aan haar voorbij."

Lees ook: Zeer goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'You'

Meer nieuwe castleden
Naast Gabrielle is ook Scott Speedman nieuw gecast in de serie. Hij is te zien als Matthew, een succesvolle CEO, echtgenoot en weinig communicatieve vader. Hij is wat gereserveerd, soms mysterieus en heeft de neiging om een beetje teruggetrokken te zijn. Ook maskeert hij daarmee een diepe put aan emoties.

Lees ook: 'You' seizoen 3 verwelkomt enkele nieuwe gezichten

Het nieuwe seizoen zet het verhaal van Joe Goldberg en zijn relatie met aspirant-kok Love Quinn voort. Het seizoen zal ergens in de loop van 2021 te zien zijn op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.