Netflix voegde veel goede series nieuw toe afgelopen week

Netflix komt weer met een hele rits nieuwe series in zijn aanbod, en wij zetten het voor je op een rij.

Jim Pedd, 21 november 2020 om 11:52

Het is vrijdag en dus is het weer tijd voor een weekoverzicht met daarin de nieuwe series die aan Netflix zijn toegevoegd. Die zetten we dan ook voor je op een rij, beginnend met de nieuwste aflevering die debuteerde.
Star Trek: Discovery (S03E06): Booker keert terug in deze nieuwe aflevering en moet gered worden. De Discovery voegt zich bij haar nieuwe (oude) familie, de Federation.

En dan de nieuwe series:

The Crown (4 seizoenen): Dit vierde seizoen laat zien hoe het de Royal Family vergaat met een nieuwe premier Thatcher en de komst van de populaire Princess Diana.

We Are the Champions (1 seizoen): In deze docuserie worden verschillende unieke – vaak excentrieke of bizarre – wedstrijden en hun deelnemers onder de loep genomen.

The Boss Baby: Back in Business (4 seizoenen): Kleine Baas neemt zijn grote broer Tim mee naar kantoor om hem de kneepjes van het vak te leren.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas (1 seizoen): Binnenhuisarchitect Benjamin 'Mr Kerstmis' Bradley werkt samen met een trouw team van 'elfen' om gezinnen te helpen hun gezin t transformeren voor de Kerst.


O sabor das margaridas (2 seizoenen): Tijdens haar onderzoek naar een verdwenen meisje, ontrafelt een agente geheimen die verband houden met een verlies dat ze zelf heeft meegemaakt.

Voices of Fire (1 seizoen): In deze docuserie met een religieus thema vormt bisschop Ezekiel Williams een inspirerend, niet-traditioneel gospelkoor met behulp van zijn wereldberoemde neef Pharrell.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws