search

Ons nieuws van zaterdag 21 november 2020

Stekker uit superheldenserie 'Black Lightning'
Series / Nieuws

Stekker uit superheldenserie 'Black Lightning'

The CW stopt met de superheldenserie Black Lightning. En zo is er weer een Arrowversie serie afgerond.

Ondertussen bestaat het Arrowverse uit heel wat series over verschillende superhelden. In 2020 stopte al Arrow, de eerste serie in de reeks, en nu wordt ook de stekker uit een nog redelijk nieuwe serie getrokken: Black Lightning.

Dit nieuws werd duidelijk via zender The CW die de superheld in 2018 liet debuteren met een eigen serie. In maart 2020 werd het derde seizoen nog afgerond en op 8 februari 2021 start het vierde seizoen. Dit zal ook gelijk het laatste zijn.

Black Lightning stopt in 2021
Oorspronkelijk werd Black Lightning gestart als een losstaande show, maar werd door de "Crisis on Infinite Earths"-crossover onderdeel van de huidige continuïteit van het Arrowverse. In de serie speelt Cress Williams de rol van Jefferson Pierce / Black Lightning.

Lees ook: Posters 'Black Lightning' tonen Lightning, Thunder en Painkiller

Recent werd duidelijk dat The CW werkt aan een spin-off over het personage Khalil Payne a.k.a. Painkiller van Jordan Calloway. Het is onduidelijk of die show nog doorgaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuwe voor grootse tv-serie 'The Last of Us' van HBO
Series / Nieuws

Goed nieuwe voor grootse tv-serie 'The Last of Us' van HBO

HBO bestelt de serie nu definitief en dat brengt de geliefde game naar het kleine scherm.

Al geruime tijd heeft HBO de tv-serie The Last of Us in ontwikkeling. En er is nu goed nieuws voor de fans van game uit 2013 die uitkijken naar de verfilming. De tv-zender heeft de serie nu definitief goed gekeurd.

Het nieuws werd duidelijk via de website van HBO. De serie is al sinds maart 2020 in ontwikkeling met medewerking van Neil Druckmann, de schrijver en creatief regisseur van de games The Last of Us en The Last of Us Part II.

The Last of Us officieel in de maak
"We vinden het geweldig om samen te werken met HBO en het fantastische creatieve team om de serie The Last of Us tot leven te brengen," aldus Jeff Frost, president van Sony Pictures Television Studios en Asad Qizilbash, hoofd van PlayStation Productions.

Lees ook: 'The Last of Us'-serie heeft een verrassing!

Ze vervolgen in het bericht: "De innovatieve verhalen en vindingrijkheid van PlayStation vormen een natuurlijke aanvulling op de creatieve focus van SPT. Onze samenwerking is een geweldig voorbeeld van onze 'One Sony' -filosofie. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer iconische game-IP te ontwikkelen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ms. Marvel in actie als Captain Marvel op set Disney+ serie
Series / Nieuws

Ms. Marvel in actie als Captain Marvel op set Disney+ serie

De Marvel-heldin van de jonge actrice Iman Vellani is gespot op de set van Ms. Marvel.

In 2021 of 2022 verschijnt op Disney+ de serie Ms. Marvel over de jonge heldin die in het Marvel Cinematic Universe ook een groot fan blijkt te zijn van Captain Marvel die in 2019 al een eigen solofilm kreeg en uiteraard te zien was in Avengers: Endgame.

Ondertussen zijn de opnames voor Ms. Marvel gestart en daarin speelt nieuwkomer Iman Vellani de rol van Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel. Zij blijkt zelf ook opvallende superkrachten te hebben, aangezien ze een Inhuman blijkt te zijn.

Lees ook: Gaaf ontwerp voor 'Ms. Marvel'!

Gave set foto's Ms. Marvel
De opnames zijn een paar dagen geleden aangevangen door showrunner Bisha K. Ali die ook het script heeft geschreven. Voor de regie zijn meerdere namen aangetrokken, met Adil El Arbi en Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy en Meera Menon. De opnames vinden plaats in Atlanta en hieronder zie je Vellani in actie voor twee scènes.

Tweet verwijderd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars' neemt een gruwelijke wending met 'The Mandalorian'
Series / Featured

'Star Wars' neemt een gruwelijke wending met 'The Mandalorian'

The Mandalorian gaat ineens over experimenten op baby's en op mensen. Dat is niet goed!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Chapter 12: The Siege van The Mandalorian bracht ons terug naar de planeet waar het allemaal begonnen is: Nevarro. Daar hoopte Din Djarin zijn schip te repareren met behulp van Grief Carga en Cara Dune.

Maar terwijl hij hen hielp om Nevarro te ontdoen van de laatste Imperials, bleek er meer aan de hand. De crew ontdekte namelijk dat Moff Gideon er meer deed dan alleen de planeet bezet houden en jagen op The Child. Hij gebruikte de planeet ook als het lab voor een bizar experiment waarbij hij een nieuw type Stormtrooper leek te maken.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' onthult lot Keizerrijk

Gruwelijke experimenten
Doctor Pershing, de wetenschapper die Mando inhuurde om Baby Yoda te vinden, legde alles uit in een boodschap. Hij gebruikte het bloed van The Child om een experiment nieuw leven in te blazen.

Lees ook: 'The Mandalorian' legt dit mysterie uit

Helaas was het bloed van Baby Yoda niet voldoende en wezen de creaties die ermee geïnjecteerd werden het DNA af. Maar aan het eind van de aflevering zien we dat Moff Gideon een hele rits grote, zwarte, Stormtrooper-pakken heeft. Die zien er veel angstaanjagender uit dan wat we ooit in de franchise gezien hebben.

Wat dan?!
De kans is groot dat Moff Gideon probeert een nieuw type Dark Trooper te ontwikkelen. Dat waren klonen die gewond geraakt waren op het slagveld en een cybernetische make-over í  la Anakin Skywalker of Darth Vader kregen. Zij kregen een zwart exoskelet, dat gebaseerd was op battle droids en waren uiterst effectief in het vechten tegen Jedi.

De troepen van Gideon zijn net iets anders. We zien kloontechnologie die gecombineerd wordt met Force-krachten, in grote exoskeletten. Dat zou zomaar eens iets zijn waar Ahsoka Tano bij nodig is om te verslaan!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde veel goede series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde veel goede series nieuw toe afgelopen week

Netflix komt weer met een hele rits nieuwe series in zijn aanbod, en wij zetten het voor je op een rij.

Het is vrijdag en dus is het weer tijd voor een weekoverzicht met daarin de nieuwe series die aan Netflix zijn toegevoegd. Die zetten we dan ook voor je op een rij, beginnend met de nieuwste aflevering die debuteerde.

Star Trek: Discovery (S03E06): Booker keert terug in deze nieuwe aflevering en moet gered worden. De Discovery voegt zich bij haar nieuwe (oude) familie, de Federation.

En dan de nieuwe series:

The Crown (4 seizoenen): Dit vierde seizoen laat zien hoe het de Royal Family vergaat met een nieuwe premier Thatcher en de komst van de populaire Princess Diana.

We Are the Champions (1 seizoen): In deze docuserie worden verschillende unieke "“ vaak excentrieke of bizarre "“ wedstrijden en hun deelnemers onder de loep genomen.

The Boss Baby: Back in Business (4 seizoenen): Kleine Baas neemt zijn grote broer Tim mee naar kantoor om hem de kneepjes van het vak te leren.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas (1 seizoen): Binnenhuisarchitect Benjamin 'Mr Kerstmis' Bradley werkt samen met een trouw team van 'elfen' om gezinnen te helpen hun gezin t transformeren voor de Kerst.


O sabor das margaridas (2 seizoenen): Tijdens haar onderzoek naar een verdwenen meisje, ontrafelt een agente geheimen die verband houden met een verlies dat ze zelf heeft meegemaakt.

Voices of Fire (1 seizoen): In deze docuserie met een religieus thema vormt bisschop Ezekiel Williams een inspirerend, niet-traditioneel gospelkoor met behulp van zijn wereldberoemde neef Pharrell.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen