Goed nieuwe voor grootse tv-serie 'The Last of Us' van HBO

Goed nieuwe voor tv-serie 'The Last of Us'

HBO bestelt de serie nu definitief en dat brengt de geliefde game naar het kleine scherm.

Bram de Groot, 21 november 2020 17:22

Al geruime tijd heeft HBO de tv-serie The Last of Us in ontwikkeling. En er is nu goed nieuws voor de fans van game uit 2013 die uitkijken naar de verfilming. De tv-zender heeft de serie nu definitief goed gekeurd.
Het nieuws werd duidelijk via de website van HBO. De serie is al sinds maart 2020 in ontwikkeling met medewerking van Neil Druckmann, de schrijver en creatief regisseur van de games The Last of Us en The Last of Us Part II.

The Last of Us officieel in de maak
"We vinden het geweldig om samen te werken met HBO en het fantastische creatieve team om de serie The Last of Us tot leven te brengen," aldus Jeff Frost, president van Sony Pictures Television Studios en Asad Qizilbash, hoofd van PlayStation Productions.

Lees ook: 'The Last of Us'-serie heeft een verrassing!

Ze vervolgen in het bericht: "De innovatieve verhalen en vindingrijkheid van PlayStation vormen een natuurlijke aanvulling op de creatieve focus van SPT. Onze samenwerking is een geweldig voorbeeld van onze ‘One Sony’ -filosofie. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer iconische game-IP te ontwikkelen."


Lees meer over: The Last of Us, HBO, Serie

Populair nieuws