Stoere beelden 'WandaVision'-serie van Marvel

Gave beelden 'WandaVision' van Marvel

Vision (Paul Bettany) en Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) zijn maar een apart duo.

Bram de Groot, 22 november 2020 om 17:15

Sinds maart 2020 werd er heel wat geschoven met de films en series in het Marvel Cinematic Universe. Nu is nagenoeg zeker dat WandaVision in januari op Disney+ verschijnt en daarin zijn uiteraard Vision (Paul Bettany) en Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) de belangrijkste gezichten.
De promotie voor de show wordt nu opgeschroefd en hieronder zie je twee creactieve covers van Empire Magazine, met daarop uiteraard de twee Marvel-figuren die in de films als naar elkaar toegroeiden. In de series zijn ze een stelletje, al is er wel iets vreemds aan de hand. Want... Ging Vision niet dood in Avengers: Infinity War?

Lees ook: Tientallen jaren gaan voorbij in de Marvel-puzzeldoos 'WandaVision'

Gave covers Empire magazine
Hieronder dus die covers, met op de tekst: Een heks. een robot. een gamechanger. Het volledige verhaal over Marvels trippy nieuwe tv-serie.

Vanaf 15 januari is WandaVision te zien op Disney+. Er verschijnen in totaal zes afleveringen en de serie is in inleiding voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness die in 2022 verschijnt.


Bron: Empire

Lees meer over: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws